Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
NICOLAE:
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 14 Noiembrie 2012, 11:04 ---Aseara asteptand sa vina metroul ma uitam pe monitarele de pe peron si am vazut printre alte stiri si pe aceasta despre Tallinn capitala Estoniei. Cred ca este si aceasta o modalitate de a atrage turisti catre o destinatie.
Transportul public gratuit de anul viitor in Tallinn
Ţara baltică de doar 1,3 milioane de locuitori a fost primul stat din lume care a introdus votul online şi care a oferit internet gratuit turistilor. A fost de asemenea şi prima fostă ţară sovietică care a aderat la zona euro, iar de la 1 ianuarie 2013, capitala Estoniei, Tallin, va deveni primul mare oraş din lume şi prima capitală care va oferi tuturor locuitorilor tranport gratuit, scrie Financial Times.
Această măsură a fost aprobată în urma unui referendum în luna martie a acestui an, când 75% din locuitorii din Tallin au votat pentru. Tallin are puţin peste 400.000 de locuitori şi o reţea de transport bine pusă la punct, cu mai mult de 700 de kilometri de limii de tramvaie, autobuze şi troleibuze.
--- Terminare citat ---
,,,in ciuda faptului ca iernile sunt lungi si geroase ,si zapada din abundenta ,,,nu exista intarzieri in sistemul de transport publik
silviu:
20 de semne ca EL este sufletul tau pereche
Guesswho:
--- Citat din: silviu din Joi, 15 Noiembrie 2012, 13:44 ---20 de semne ca EL este sufletul tau pereche
--- Terminare citat ---
am luat notite ;D
Nicoleta Bucuresti:
Pe o placă de ceramică de acum 800 de ani din Toledo scrie următorele:
Societatea este aşa:
Săracul munceşte,
Bogatul îl exploatează,
Militarul îi apară pe cei doi,
Contribuabilul plăteşte pentru toţi trei,
Leneşul se odihneşte pentru toţi patru,
Beţivul bea pentru toţi cinci,
Bancherul îi jumuleşte pe toţi şase,
Avocatul îi minte pe toţi şapte,
Medicul îi omoară pe toţi opt,
Groparul îi îngroapă pe toţi nouă,
Politicianul trăieşte pe spinarea celor zece.
Caroline:
:thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă