Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (463/578) > >>

ella:
Si eu imi amintesc cu placere de Iurie Darie si de emisiunile pentru copii din acea vreme.
"Si-n timp ce eu,si-n timp ce eu voi desena
De n-ati uitat refrenul meu voi veti canta"

Annalys:
Eveniment  de lansare al celui de al doisprezecelea album de studio MANOWAR.
Release party-ul are loc sâmbătă, 24 noiembrie, în clubul Fire. Intrarea va fi liberă

http://www.rockfm.ro/stiri/2860/Trooper-vine-la-release-party-ul-Manowar.html

O0

silviu:
Istoria unei poezii care a făcut istorie
„Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!", poezia pentru care comuniştii l-au condamnat la moarte pe Radu Gyr, în 1958, a generat zilele acestea un întreg scandal politic şi mediatic, cu acuzaţii de legionarism.

almi_gabi:
Aseara asteptand sa vina metroul ma uitam pe monitarele de pe peron si am vazut printre alte stiri si pe aceasta despre Tallinn  capitala  Estoniei. Cred ca este si aceasta o modalitate de a  atrage turisti catre o destinatie.

Transportul public gratuit de anul viitor in Tallinn

Ţara baltică de doar 1,3 milioane de locuitori a fost primul stat din lume care a introdus votul online şi care a oferit internet gratuit turistilor. A fost de asemenea şi prima fostă ţară sovietică care a aderat la zona euro, iar de la 1 ianuarie 2013, capitala Estoniei, Tallin, va deveni  primul mare oraş din lume şi prima capitală care va oferi tuturor locuitorilor tranport gratuit, scrie Financial Times.

Această măsură a fost aprobată în urma unui referendum în luna martie a acestui an, când 75% din locuitorii din Tallin au votat pentru. Tallin are puţin peste 400.000 de locuitori şi o reţea de transport bine pusă la punct, cu mai mult de 700 de kilometri de limii de tramvaie, autobuze şi troleibuze.

silviu:
"MAPA PROFESIONALĂ" a procurorului Ioan Irimie, propus la şefia DNA de Pivniceru
Dosarul Selena este cel mai "greu" dosar investigat de procurorul Ioan Irimie // Învinuitul fuge cu banii de flagrant şi-l confundă pe procuror cu un hoţ ;D

Dosarul "bani pentru locul de deputat". Procurorul Ioan Irimie este cel care investighează dosarul fostului lider PPDD Bistriţa Octavian Seciu pe care îl acuză că a vândut un loc de deputat. Procurorul Irimie povesteşte că politicianul a fost surprins în timp ce primea 6.000 de euro de la un om de afaceri, însă a fugit cu banii când anchetatorii au vrut să-l reţină. Prins după trei ore, Seciu nu mai avea cei 6.000 de euro asupra lui. Fostul lider al PPDD a declarat că a crezut că anchetatorii sunt de fapt nişte hoţi care vor să-l jefuiască. Sunat de procuror şi somat să se predea, Seciu i-a transmis acestuia că nu îl crede că lucrează la DNA.
 :2funny:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă