Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
we need to agree to agree, or we agree without negociations? :buck2:
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: Matei din Marți, 18 Septembrie 2012, 23:08 ---nu inca, mai caut! :)
ideea era sa fie sursa de inspiratie pentru voi, sa va transformati in una din ele si sa cuceriti lumea, sa aveti bani, onoruri si barbati la picioarele voastre! ;)
--- Terminare citat ---
pastrand proportiile, imi permit a spune ca ma invart in mediul asta. "p'afara-i vopsit gardu..". se zice ca in spatele unui babat puternic sta o femeie. din pacate, in spatele unei femei puternice nu prea sta nimeni.
Matei:
Scriitorul, traducătorul şi publicistul Romulus Vulpescu a încetat din viaţă la vârsta de 79 de ani!
Romulus Vulpescu - Dialog pentru septembrie
Septembrie galben. Seri lungi, viorii,
Fug zilele verii spre soare. Trec stol
Cocorii scad sus. Toamna vine domol.
Din vara în vara, dînd iernii ocol
Septembrie cald e-n septembrie gri,
Septembrie galben, putem hoinari ?
Septembrie cald, nu muri, nu muri, nu muri !
Septembrie gri, septembrie gri
Septembrie arde-n paduri aurii,
Se mistuie vara din pomi în pîrjol.
Chipul toamnei e plumb. De-atît fum se-nnegri.
Cocorii s-au dus. Toamna, cerul e gol:
Septembrie cade-n septembrie gri
Septembrie, septembrie gri
Septembrie cald, nu muri, nu muri!
Nu muri !
micaela:
Dumnezeu sa-l odihneasca.
Matei:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Miercuri, 19 Septembrie 2012, 09:27 ---pastrand proportiile, imi permit a spune ca ma invart in mediul asta. "p'afara-i vopsit gardu..". se zice ca in spatele unui babat puternic sta o femeie. din pacate, in spatele unei femei puternice nu prea sta nimeni.
--- Terminare citat ---
se zice dar e doar un cliseu, asa mi se pare mie cel putin, fara nici o pretentie desigur. in viata asta cam fiecare este pe cont propriu. cu atat mai mare meritul tau daca esti acolo si fara sprijinul nimanui.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă