Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (434/578) > >>

Matei:
gata, in weekend am terminat de cumparat rechizitele! ;)) si haine si hainute si rochite si fustite si pantofiori, uite ce mai paltonas dulce (???!!!), are si guler de catifea, cred ca mi-ar sta foarte bine...
azi a fost prima noastra zi de scoala! :thumbup:

doamnei profesoare caroline cu dragoste, ei si tuturor celorlalte profesoare, eventual profesori de pe forum: sa aveti parte de un nou si minunat an scolar, sa va iubeasca elevii si sa fie cuminti in timpul orelor, sa invete la materiile voastre numai de nota 10! oricum, felicitari pentru ca v-ati ales aceasta meserie, mi se pare una dintre cele mai dificile. multa bafta, pe langa rabdare!

micaela:

--- Citat din: Matei din Luni, 17 Septembrie 2012, 22:35 ---azi a fost prima noastra zi de scoala! :thumbup:

--- Terminare citat ---

prima zi de scoala de anul asta, cred... nu prima, prima...fetita ta parca ziceai ca are 13 ani??

sa fie intr-un an bun! :)

Matei:

--- Citat din: micaela din Luni, 17 Septembrie 2012, 23:09 ---prima zi de scoala de anul asta, cred... nu prima, prima...fetita ta parca ziceai ca are 13 ani??

sa fie intr-un an bun! :)

--- Terminare citat ---

elementar, draga Watson!
15

micaela:
15. sa-ti traiasca.  :)

Caroline:

--- Citat din: Matei din Luni, 17 Septembrie 2012, 22:35 ---...multa bafta, pe langa rabdare!

--- Terminare citat ---

Multumesc, Matei!
Pentru mine, de exemplu, si pentru multi dintre elevii de la scoala mea, prima zi de scoala s-a incheiat la ora 24, limita de votat proiectul... Si am avut o surpriza teribil de neplacuta cand am constatat ca, cu doar 55 de minute inainte de finis, cand ajunsesem pe locul 5 pe tara din peste 200 de proiecte, am inceput sa picam brusc de la peste 1100 de voturi sub linie. Ce s-a intamplat? Nu toti copiii dintr-un orasel de provincie au PC acasa, asa ca toata lumea (inclusiv laptopurile personalului) s-au conectat wireless la IP-ul scolii... ceea ce, probabil, Raiffeisen Bank, cu mecanismele ei secrete de alcatuit opt-in lists de emailuri in scopuri de marketing online (liste pe care de altfel le-ar fi cumparat pe bani mult mai grei de la Google) l-a considerat automat pishing, a blocat IP-ul scolii si a inceput sa taie voturile respective din baza de date. Asa ca, da... n-am castigat. Ma crede cineva ca nu-mi pasa?! Am depus o contestatie, dar stiu ca ei si-au atins scopul, asa ca nu sper la vreun raspuns.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă