Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (429/578) > >>

Matei:

--- Citat din: cineva din Vineri, 24 August 2012, 09:28 ---eroina cui? a mea nu...a baiatului meu, nu... a celor care proslaveau lupta armatelor sovietice impotriva celor hitleriste... :fight:

--- Terminare citat ---

scuze, de fapt am vrut sa vorbesc despre eroina EBA! si pe langa ea le-am fi mentionat si pe Bianca, Crudu... si alte eroine vajnice ale neamului romanesc care si-au scos pieptul la bataie ca sa apere glia stramoseasca... sa fluture ele din buze si-ai vedea atunci cum dusmanul preda armele imediat.

Ecaterina Teodoroiu, auzi tu! o anonima, nici macar asistenta tv n-a fost in stare sa ajunga... si ca sa nu ramana conversatia neterminata, sa-mi spuna si mie cineva (da, da, chiar tu!) cu ce fotbalist a iesit domnisoara asta vreodata! :)

cineva:
Ce te face sa crezi ca pentru mine ar fi eroine personajele de desene animate enuntate de tine ? O eroina ar fi mama... sau o persoana care a sacrificat totul pentru a-mi darui mie ...sau o persoana pe care as urma-o indiferent ce m-ar costa...

micaela:

--- Citat din: Matei din Vineri, 24 August 2012, 15:10 --- cu ce fotbalist a iesit domnisoara asta vreodata! :)

--- Terminare citat ---

nu stiu, dar gurile rele spun ca a murit sublocotenent.  ::)

Matei:

--- Citat din: cineva din Vineri, 24 August 2012, 15:26 ---Ce te face sa crezi ca pentru mine ar fi eroine personajele de desene animate enuntate de tine ? O eroina ar fi mama... sau o persoana care a sacrificat totul pentru a-mi darui mie ...sau o persoana pe care as urma-o indiferent ce m-ar costa...

--- Terminare citat ---

respect, cineva! se pare ca esti cineva!  :) o replica cu adevarat inteligenta. :)
te-am confundat, personajele acelea de desene animate sunt eroinele altcuiva, "persoana importanta, nu spui cine"! ;)

bit:
Yep, Bugs Bunny is my all-times favourite!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă