Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
pai tu intrebi? tu trebuie sa raspunzi.
asadar "calitate" nu e singurul criteriu. asta am vrut sa scot de la tine. ;D
defineste-ti "potrivita" ca sa afle universu' ce tre' sa-ti puna in cizmulite de Craciun. ;D
altfel....cine stie cu ce te trezesti.
si nu uita sa fie "made in Thailanda". ;D
silviu:
--- Citat din: micaela din Marți, 21 August 2012, 23:09 ---defineste-ti "potrivita" ca sa afle universu' ce tre' sa-ti puna in cizmulite de Craciun. ;D
--- Terminare citat ---
in cizmulitze se pune de Sf Niciolae, nu de Craciun. e buna si o thailandeza usoara :D
micaela:
ai dreptate, da' daca ai semineu, asa iti pune Mos Craciun, sub brad, o thailandeza in "cizmulite de Craciun", adica dinacelea rosii, de panza, care se atarna pe colturile semineului...you've got that image? ;D daca da, fa-ti un ceai de tei. ;D
silviu:
n-am semineu :( si nu cred ca mosu imi aduce o thailandeza :( poate vreo gonflabila :'(
Matei:
--- Citat din: silviu din Marți, 21 August 2012, 13:36 ---Andrei Plesu - note, stari, zile
Sibiu, într-o zi de august din 2012
Am spus şi am scris, de mai multe ori, că Traian Băsescu e departe de a fi preşedintele ideal. Că e un campion al inadecvării, un nărăvit al obiceiului de a-şi pune toată lumea-n cap, un amestec de sentimentalism şi agresivitate, o natură frustă, mereu în pericol de a face gesturi şi declaraţii nepotrivite. ...
--- Terminare citat ---
foarte interesant articolul, daca nu ar fi inceput cu fraza de mai sus, ar fi fost un articol bun chiar. dar fraza asta spune tot ceea ce mister plesu nu poate sa spuna deschis si nu poate, este o fraza umilitoare. sa-ti dai demisia nu alta, dupa ce citesti acest articol! ;)
iar in acest timp, in romania:
http://cezarmaroti.ro/pensionarii-din-romania-merita-o-viata-mai-buna/
este un subiect destul de prozaic, intr-adevar, dar demn de a fi comentat chiar de nume sonore ca cele din faimoasa "triada" PLP! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă