Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
silviu:
Cei nouă judecători CCR au decis: Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni
Plenul Curții Constituționale s-a reunit marți, la ora 10.00, pentru a decide asupra validității referendumului pentru demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu. După două ore de şedinţă, cei nouă judecători au decis cu majoritate de voturi invalidarea referendumului.
UPDATE 12.40 Şedinţa CCR s-a terminat după două ore. Potrivit România TV, cei nouă judecători ai Curţii Constituţionale au decis invalidarea referendumului. Decizia a fost adoptată cu două treimi, respectiv şase voturi în favoarea invalidării referendumului.
Decizia urmează să fie semnată de toţi judecătorii Curţii, după care va fi trimisă Parlamentului. După ce aleşii poporului vor lua act de această decizie, aceasta va fi publicată în Monitorul Oficial.
micaela:
yes!! *|*
silviu:
Andrei Plesu - note, stari, zile
Sibiu, într-o zi de august din 2012
Am spus şi am scris, de mai multe ori, că Traian Băsescu e departe de a fi preşedintele ideal. Că e un campion al inadecvării, un nărăvit al obiceiului de a-şi pune toată lumea-n cap, un amestec de sentimentalism şi agresivitate, o natură frustă, mereu în pericol de a face gesturi şi declaraţii nepotrivite. De la o vreme, constat, nu fără o anumită perplexitate, că nu l-am citit cum trebuie. Adversarii săi politici au reuşit să mă convingă că, dincolo de defectele lui, omul e de o anvergură aproape cosmică.
E, asemenea personajului din faimoasa poezie a lui Victor Vlad Delamarina, ăl mai tare om din lume. Dintr-un garaj prăpădit, fără telefon operativ, evacuat de la Cotroceni de guvern, parlament şi o bună parte din popor, Traian Băsescu pune zilnic în mişcare ţara şi, am putea pentru ca să spunem, mapamondul.
Uniunea Europeană e o mică sectă de fraieri, care reacţionează prompt la manevrele lui destabilizatoare. (Ale lui şi, fireşte, ale clicii de pîrîcioşi trădători, manevraţi, tot de el, ca nişte guguştiuci decerebraţi). Băsescu are o putere trans-instituţională. Îl slujesc, tremurînd, dl Barroso, dna Reding, Angela Merkel, Curtea de la Veneţia (de Curtea Constituţională a României nu mai vorbim), Statele Unite, o sumedenie de miniştri şi ambasadori occidentali şi mai toate publicaţiile de prestigiu ale lumii: Der Spiegel, Frankfurter Allgemeine Zeitung, The Economist etc. Toţi şi-au făcut un program de viaţă din susţinerea lui Traian Băsescu şi urmăresc, cu sufletul la gură, peripeţiile referendumului dîmboviţean, lucrînd, în ascuns, pentru invalidarea lui.
:2funny: :2funny:
micaela:
:)
sa vezi acum sevraj la floricel...betia puterii ii intrase in etapa cronica. :P
bit:
Las`ca mai da victoras (cu v mic, ca-i substantiv comun, un victoras, doi Ctrl-C Ctrl-V maimutoi prim ministri ) un rand. De referendum. Si tot asa. Of of, mai mai...tara noastra e frumoasa! Hai cu suspendatu`, pana s-o alege praful!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă