Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (420/578) > >>

steliana:

--- Citat din: Doina din Marți, 14 August 2012, 22:05 ---Avem si ''tata'' ?

--- Terminare citat ---

lasa-ma sa cred! ...doar n-am mostenit gropita de la conducta...  :strambatura:

Doina:

--- Citat din: steliana din Marți, 14 August 2012, 22:19 ---lasa-ma sa cred! ...doar n-am mostenit gropita de la conducta...  :strambatura:

--- Terminare citat ---

:D :2funny: ::) :smitten: Excelent ! Daca te voi infia nu voi avea legaturi prin alianta...cu  tzeava !  :2funny: Sa ne-ntelegem !

silviu:
Olimpicii români la matematică nu sunt la fel de importanţi ca sportivii
Elevii români care au câştigat medalii la olimpiadele internaţionale de matematică nu au fost recompensaţi de Guvernul român, pe motiv că banii nu au fost deblocaţi de Ministerul de Finanţe. În schimb, pentru olimpicii de la Londra s-au dublat premiile.

silviu:
ACCIDENTUL ANULUI: Două căruţe s-au ciocnit frontal pe un drum naţional

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc pe fondul nedotării corespunzătoare a celor două căruţe pentru a circula pe timp de noapte, ceea ce a făcut ca tinerii care conduceau atelajele hipo să nu se observe pe un drum neiluminat. În plus, în urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că ambii căruţaşi consumaseră băuturi alcoolice.

NICOLAE:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 15 August 2012, 18:21 ---ACCIDENTUL ANULUI: Două căruţe s-au ciocnit frontal pe un drum naţional

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc pe fondul nedotării corespunzătoare a celor două căruţe pentru a circula pe timp de noapte, ceea ce a făcut ca tinerii care conduceau atelajele hipo să nu se observe pe un drum neiluminat. În plus, în urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că ambii căruţaşi consumaseră băuturi alcoolice.

--- Terminare citat ---

:)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă