Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
luciamanta:
--- Citat din: Doina din Duminică, 12 August 2012, 14:20 ---S-a deschis piata muncii, pentru bulgari si romani - in Irlanda !
--- Terminare citat ---
Da, locurile de muncă din România scad treptat... Cei necalificaţi pleacă în străinătate, tinerii dotaţi pleacă şi ei în străinătate, mulţi români se tratează în clinici din străinătate, concediile sunt făcute tot în străinătate de o mulţime de români, conturile dolofane sunt deschise la marile bănci din străinătate, fetele frumoase se mărită cu străini şi părăsesc ţara... şi totuşi cine mai rămâne aici? Mai avem ţară ori nu, ori suntem un fel de anexă a Uniunii Europene?
silviu:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 13 August 2012, 10:16 ---Da, locurile de muncă din România scad treptat... Cei necalificaţi pleacă în străinătate, tinerii dotaţi pleacă şi ei în străinătate, mulţi români se tratează în clinici din străinătate, concediile sunt făcute tot în străinătate de o mulţime de români, conturile dolofane sunt deschise la marile bănci din străinătate, fetele frumoase se mărită cu străini şi părăsesc ţara... şi totuşi cine mai rămâne aici?
--- Terminare citat ---
batranii, invalizii, copiii si femeile cu copii in brate :(
Matei:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 13 August 2012, 10:16 ---....Mai avem ţară ori nu, ori suntem un fel de anexă a Uniunii Europene?
--- Terminare citat ---
anexa si dependinte. :)
luciamanta:
Vă spun sincer că mi-am pierdut încrederea în naţiunea română.
luciamanta:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 13 August 2012, 13:42 --- Vă spun sincer că mi-am pierdut încrederea în naţiunea română.
--- Terminare citat ---
Mă refer la politicieni...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă