Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Doina:
--- Citat din: luciamanta din Duminică, 05 August 2012, 16:07 ---Bine ai venit din vacanta, Doina! Sunt sigura ca a fost o vacanta reusita! :)
--- Terminare citat ---
Multumesc, Lucia ! Am pus si imagini pe undeva. Cred ca la ''imagini din vacanta''. A fost minunat, intr-adevar !
L.E. In continuare am probleme cu afisajul, cu corecturile facute, cu vizibilitatea...God knows ! |o Logata vad ca ma mentine...
Doina:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 01 August 2012, 20:33 ---
Hai, bre, sa profitam de vidul de putere si sa cream "Partidul Ovarian". :strong: Cred ca vreo 1000 de semnaturi gasim in SC. Si la nivel national, sigur suntem 50%+1. Si numai ca sa alungam spectrul DD...
--- Terminare citat ---
Asa sa facem, buna propunere ! Partidul Ovarian si anexe - Aripa feromoni dezlantuiti ! :2funny:
Doina:
Si eu sunt impartiala. Apreciez lucrurile facute cu responsabilitate - cite au fost - ale echipei lui Base, accept scuzele pentru greseli recunoscute, imi place si comportamentul, discretia consoartei sale. Si ideile exprimate coerent...Ati mai auzit cit-de-cit in ultima vreme asa ceva din tabara opusa ?...Doar limbaj de tinichea in cel mai fericit caz. Nu dau doi bani pe usl, pe aceasta alianta impotriva naturii si detest indirjirea cu care intregul grup actioneaza pentru obtinerea puterii. Doar a puterii, nu si a responsabilitatilor si indatoririlor fata de aceasta tara.
Am convins de impartialitate ? Ma bucur ! ;D
Mica, observi ? Nu ''m-au sinucis'' inca ! Iar de pe listele cu morti se evolueaza fara inhibitii, sesizezi ?! Ce sa pierzi ? Urna ?! Merge si cu cenusa risipita-n cele patru zari, in mare... :dance: :2funny:
Doina:
Demisie Ioan Rus. Propuneri de schimbare Corlateanu, de la justitie la externe in locul lui Marga (n-avea ce cauta acolo si deja a stat prea mult), iar la justitie :strambatura:....Sovaaaaa !
Ei, nu-i asa ca e SF ?! :crazy2:
Micaaaaa, unde esti ?!
micaela:
eh, sunt pe drumuri si nu-s la curent cu ultimele evenimente. asadar e din ce in ce in ce in ce mai SF. nu vreau sa fac "anticipatie", gandind prospectiv (ador formularile redundant pleonastice ;D) si sa va spun ca urmeaza vremuri foarte grele. io cred ca fitilul e deja aprins, problema iremediabil detonabila si fraierii momentului tot adauga TNT, sa fie siguri ca lovitura e naucitoare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă