Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
eu remarc absenta brusca si concomitenta a trei combatanti: Doina, Victor, Matei. S-or fi suspendat, ca BCE, pana la pronuntarea CC? ;D
io cu cine mai da-i si lupta polemic, pe-aicisea? :-[
Doinaaaaa! Mateeeeei! Victoooor! m-ati lasat singura la groapa cu nisip (de lei nici nu se pune problema, ca n-avem d-astia in politica Ro)? :P
luciamanta:
Mica, poate sunt in vacanta cei trei, sa mai asteptam, un pic de rabdare...
NICOLAE:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 04 August 2012, 23:05 ---eu remarc absenta brusca si concomitenta a trei combatanti: Doina, Victor, Matei. S-or fi suspendat, ca BCE, pana la pronuntarea CC? ;D
Doinaaaaa! Mateeeeei! Victoooor! m-ati lasat singura la groapa cu nisip (de lei nici nu se pune problema, ca n-avem d-astia in politica Ro)? :P
--- Terminare citat ---
Vrei polemica?Uite nici eu nu mai vreau Base ,vreau rege :))).
Doina:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 04 August 2012, 23:05 ---eu remarc absenta brusca si concomitenta a trei combatanti: Doina, Victor, Matei. S-or fi suspendat, ca BCE, pana la pronuntarea CC? ;D
--- Terminare citat ---
Nuuuuu...sunt aici...Evident la ''morti'', dar sunt ! oO
Nush de ce nu mi s-au afisat zile in sir comentariile de pe acest topic ! Vedeam orice, de la ''cum te simti azi'', ''retete'', muzici in gindire si simtiri'', ''frumusete'' si nimic altceva...Imagine cit de greu i-a fost unui mort sa stea singur in umorile lui.... :2funny:
S-or fi apucat sa recenzeze si topicele sau... topicurile! :faint:
Daca voi ati disparut, nici groapa cu nisip n-a mai fost distractiva ! :((
...Vacanta a trecut, de-abia m-am intors ! As mai vrea o reeditare prin toamna. Vrabia malai viseaza ! :)
Nicolae, God save the King ! I agree... ;)
Continuu lectura anterioara...
luciamanta:
Bine ai venit din vacanta, Doina! Sunt sigura ca a fost o vacanta reusita! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă