Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (382/578) > >>

micaela:

--- Citat din: bitek din Vineri, 03 August 2012, 23:27 ---Mi-aduca aminte de ea de pe timpul impuscatului. Cand era considerata un copil minune al muzicii. Ea si Tomescu. Pacat ca s-a prapadit :(

--- Terminare citat ---

da. foarte trist. de cate ori moare un om tanar, frumos, talentat, ma intreb "de ce?!".

bit:
Mica, io cred ca mai repede conteaza ce se intampla si ca se intampla. Apoi vine justificarea. Si realitatea e ca fata asta nu mai e. Restul...de prisos.

micaela:

--- Citat din: bitek din Vineri, 03 August 2012, 23:34 ---Mica, io cred ca mai repede conteaza ce se intampla si ca se intampla. Apoi vine justificarea. Si realitatea e ca fata asta nu mai e. Restul...de prisos.

--- Terminare citat ---
da' tot nu-mi da pace un gand...daca ii era rau de ceva vreme, cum de n-au gasit  cauza doctorii din Viena, asa incat sa se evite comotia cerebrala. Asta imi aminteste de verisoara mea din Canada care a fost la control acolo si i s-a spus ca nu are nimic grav, doar ca dupa 2 saptamani, la cateva zile de la sosirea in Ro, in vizita, a decedat in urma unui cancer generalizat (o tumoare de 2kg). incep sa am tot mai mari indoieli referitoare la competenta personalului sanitar (nu tot, dar destui) nu doar din Ro, dar si din lumea "civilizata".

NICOLAE:
Apropos cred ca ar trebui cautat mai adanc in cauza fenomenelor politice din ultima perioada:
http://cristiannegrea.blogspot.ro/2012/02/noul-cutremur-geopolitic.html

Caroline:
"Estul va dori să meargă cu Rusia pentru o oarecare siguranţă economică, în sensul că le pot fi garantate salariile şi pensiile atât cât sunt, decât deloc, în ideea că Rusia mai are petrol şi gaze, în schimb partea vestică doreşte o apropiere de UE. O astfel de tendinţă divergentă majoră şi adânc structurată în societatea ucraineană nu are cum să menţină statul întreg, mai ales când vorbim de criză şi faliment."

Nu stiu de ce, dar am impresia ca asta e si situatia societatii romanesti...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă