Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (379/578) > >>

bit:
...continuand aluziile la cea mai veche meserie din lume, e o orgie in toata regula ce se-ntampla acolo. Si fiecare cauta sa se simta cat mai bine. Made in Romania.

micaela:
da, e multa ignoranta si mult 'radio-santz", ovarian (pardon de expresie- ii apartine unui fost coleg, Dumnezeu sa-l ierte, care atribuia opiniile "dupa ureche", dupa barfe, fara o logica solida bazata pe date clare, unei anumite stari "hormonale", desigur proprie doamnelor, caci era usor misogin  ;D)
nici n-am spus ca Basescu mai e la fel de popular. nici nu e posibil. exista un algoritm clar de erodare a popularitatii oricarui prezident, in  contexte socio-economice dificile, chiar daca ele nu decurg din actul guvernarii. insa a spune ca cei care n-au votat au facut-o doar pentru ca nu le-a placut culoarea ochilor usl...nu e corect.
mi se pare incorect a-l improsca pe acest om, intr-una, fara a i se recunoaste si meritele pe care in mod cert le are...si unul dintre ele e acela ca a cautat sa puna in fruntea lucrurilor oameni capabili, care si-au dovedit calitatea "pe bune", in lume (Funeriu si Ungureanu), si nu paiate nefericite, pe criterii de gasca.

micaela:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 01 August 2012, 20:11 ---Sa revenim la prezent:

Basescu declara ca el n-a castigat referendumul, ci ca l-au pierdut cu totii.
PSD recunoaste ca neactualizarea numarului de votanti este o "greseala materiala" si ca este a lor.
CCR amana pe maine ce n-a reusit sa faca azi toata ziua. Cre'ca vor sa ceara referendum cu repetir. :faint:

--- Terminare citat ---
Basescu are bun simt. si-a recunoscut si erorile de atitudine si pierderea de popularitate.
vom face referendumuri pe bani publici, ca asa vor niste derbedei...

pierderea "materiala" de alegatori nu e foarte mare. a scazut populatia rezidenta in tara, dar asta nu inseamna ca a "disparut" ci ca a emigrat in alte tari. si-a pastrat insa dreptul de vot, asa ca asta nu "altereaza" corectitudinea acelui 50+1.

Caroline:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 01 August 2012, 20:21 ---vom face referendumuri pe bani publici, ca asa vor niste derbedei...

--- Terminare citat ---

Pai eu de ce ziceam ca nu am vrut sa votez?!
Hai, bre, sa profitam de vidul de putere si sa cream "Partidul Ovarian".  :strong: Cred ca vreo 1000 de semnaturi gasim in SC. Si la nivel national, sigur suntem 50%+1. Si numai ca sa alungam spectrul DD...

rocky:
presupun ca e o presiune foarte mare pe ccr sa dea decizia finala

corect e sa-l puna pe basescu la loc, dar probabil ca usl-ul incearca sa schimbe decizia

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă