Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (378/578) > >>

bit:
Bine, fratili, am inteles. Totusi, cu o floare nu se face niciodata primavara.

micaela:

--- Citat din: bitek din Miercuri, 01 August 2012, 19:54 ---Mda. Si Nutzi e o adevarata. Si Sorina Placinta. Si Ritzi. Si tot asa. Las`ca in toamna bizonu`roman, satul de ei toti, o sa-l aduca la ciolan pe DD, cu tomberonu-n care l-a bagat ala, cu tot. Sa vezi atunci veselie...

--- Terminare citat ---

eu am speranta ca nu se va intampla asta. s-a dovedit la referendum ca prostimea nu e totusi la putere.

micaela:

--- Citat din: bitek din Miercuri, 01 August 2012, 19:59 ---Bine, fratili, am inteles. Totusi, cu o floare nu se face niciodata primavara.

--- Terminare citat ---
daca sunt o floare, doua bune, e speranta de mai bine. ele atrag altele de aceeasi calitate.

Caroline:

--- Citat din: bitek din Miercuri, 01 August 2012, 19:38 ---Asa e, clasa politica nu foloseste protectie cu poporul roman.

--- Terminare citat ---

:happy: No further cooment...

Mica, eu as putea fi luata ca unul din "partizanii" siguri, avand in vedere ca de cand sunt majora, n-am votat niciodata cu PSD-ul, nici la alegeri, nici la referendum-uri. Nu pentru ca as fi capitalista cu fata umana, ci fiindca la noi in tara nu s-au practicat doctrine sociale nici pe vremea comunistilor: o clica de ciocoi (vechi sau noi) nu pot, fizic si mental, sa pretinda asta decat daca sunt - si sunt - ipocriti: Romania este o tara semiprezidentiala, ceea ce inseamna ca "vina" e 50 - 50%, iar 100 dintre parlamentarii care au votat suspendarea, au votat si ca sunt de acord cu legea reducerii pensiilor si salariilor.
Deci, ceea ce se intampla acum este o consecinta a ignorantei. Asta nu inseamna ca nu se intampla. Implicit, nu inseamna ca Basescu mai e la fel de popular... ca ne place sau nu.
M-a distrat la culme profilul votantului roman de la referendum: "barbat, peste 60 de ani, din Moldova, cu studii medii". Adica... nostalgic! Ceea ce vroiam eu sa spun este ca ambele parti au primit un vot de blam din partea opusului: in extremis, femeie, sub 40 de ani, din Bucuresti/Ardeal/Banat, cu studii superioare.  :P Vorbesti de calitatea oamenilor dintr-una din parti. Pai ce-ti imaginezi tu, ca in democratie majoritatea se supune unei minoritati?!  ;D

Caroline:
Sa revenim la prezent:

Basescu declara ca el n-a castigat referendumul, ci ca l-au pierdut cu totii.
PSD recunoaste ca neactualizarea numarului de votanti este o "greseala materiala" si ca este a lor.
CCR amana pe maine ce n-a reusit sa faca azi toata ziua. Cre'ca vor sa ceara referendum cu repetir. :faint:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă