Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
bit:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 01 August 2012, 19:34 ---ma rog, creca exagerezi cu elogierea damelor acelea in comparatie cu clasa politica.
--- Terminare citat ---
Asa e, clasa politica nu foloseste protectie cu poporul roman. Si las-o in pace pe Macovei, ca n-am nimic cu ea. Insa un fir de aur intr-o Sahara de nisip...
micaela:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 01 August 2012, 19:38 ---Asa e, clasa politica nu foloseste protectie cu poporul roman. Si las-o in pace pe Macovei, ca n-am nimic cu ea. Insa un fir de aur intr-o Sahara de nisip...
--- Terminare citat ---
Si cu Funeriu ce ai? e un om care si-a demonstrat capacitatea intelectuala in strainatate. nu-i chiar asa, o "nimica" sa ai indrumator de doctorat un laureat nobel. a schimbat multe prin legea invatamantului, intr-un sens bun. vad asta cu ochii mei.
L.E. si urmareste-l pe Ungureanu, rogu-te. calitate.
stiu ca nu-ti place Paleologu', da' totusi...nu-i o intamplare ca nu-i in gasca cu Ponta.
micaela:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 01 August 2012, 19:36 ---Ce vrei, fratili, in viata ai si esece, nu numa` succesuri. Si te mai faci si ruda cu Bercea, ti-am zis, ca sa dai exemplu de toleranta rasiala, nu? Si chiar daca frati-tu face trafic cu arme...auzi, nu vrei tu sa vorbim despre altceva?
--- Terminare citat ---
ba da, hai sa vorbim despre calitatile lui Ponta si Crin, ca epuizam subiectul instant. >:D
L.E. concluzionez si ma retrag: mi se pare incorect a ii pune in aceeasi "oala" pe Macovei, Funeriu, Ungureanu, Paleologu, Boc cu plagiatorul mincinos (am capacitatea si datele de a aprecia asta eu insami) Ponta si looserul Crin (ce-a facut omul asta notabil pana la varsta de 50 de ani?!)
bit:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 01 August 2012, 19:46 ---Si cu Funeriu ce ai? e un om care si-a demonstrat capacitatea intelectuala in strainatate. nu-i chiar asa, o "nimica" sa ai indrumator de doctorat un laureat nobel. a schimbat multe prin legea invatamantului, intr-un sens bun. vad asta cu ochii mei.
L.E. si urmareste-l pe Ungureanu, rogu-te. calitate.
stiu ca nu-ti place Paleologu', da' totusi...nu-i o intamplare ca nu-i in gasca cu Ponta.
--- Terminare citat ---
Mda. Si Nutzi e o adevarata. Si Sorina Placinta. Si Ritzi. Si tot asa. Las`ca in toamna bizonu`roman, satul de ei toti, o sa-l aduca la ciolan pe DD, cu tomberonu-n care l-a bagat ala, cu tot. Sa vezi atunci veselie...
micaela:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 01 August 2012, 19:54 ---Mda. Si Nutzi e o adevarata. Si Sorina Placinta. Si Ritzi. Si tot asa. Las`ca in toamna bizonu`roman, satul de ei toti, o sa-l aduca la ciolan pe DD, cu tomberonu-n care l-a bagat ala, cu tot. Sa vezi atunci veselie...
--- Terminare citat ---
Placinta este acum in gunoiul cu care se aseamana, caci a speriat-o ideea ca justitia ar putea functiona in continuare.
Cat despre Nutzi, hm... se pare ca da, a fost chiar un ministru bun. eu am studiat-o numai in iesirile publice si mi-a placut. e desteapta si pare de bun simt. daca stii tu din date sigure (nu din barfa balcanica mioritica) cum ca ar fi proasta si mai stiu eu cum... e dreptul tau sa ai alta opinie. mie imi place, atat cat am vazut-o.
repet:
mi se pare incorect a ii pune in aceeasi "oala" pe Macovei, Funeriu, Ungureanu, Paleologu, Boc cu plagiatorul mincinos (am capacitatea si datele de a aprecia asta eu insami) Ponta si looserul Crin (ce-a facut omul asta notabil pana la varsta de 50 de ani?!)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă