Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 01 August 2012, 19:28 --- Absolut. Ce e interesant, ca pe unde stiu io, fetele nu fac politica. Si-s mai atragatoare si mai corecte decat toata Piata Victoriei, a Constitutiei si Cotrocenii la un loc. :P
--- Terminare citat ---
atragatoare te cred, da' in ce priveste corectitudinea....mai aprofundeaza.
bit:
Ba-s putine care-si fura clientii. Comparativ, unii fura o tara intreaga. Si fac si prostitutie de slaba calitate.
micaela:
Nush' cum e Daciana, ca n-o cunosc, da' desteapta nu e sigur, c-am urmarit-o putin pe vremea cand ascensiona puternic in politica, la varsta frageda si nu m-a convins deloc, da' deloc, deloc. mediocritate. sigur, aici o sa vii cu printza lui base si, da, am spus, cred ca faptul ca a lasat-o sa parvina politic pe numele lui a fost una din marile sale erori.
micaela:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 01 August 2012, 19:32 ---Ba-s putine care-si fura clientii. Comparativ, unii fura o tara intreaga. Si fac si prostitutie de slaba calitate.
--- Terminare citat ---
ma rog, creca exagerezi cu elogierea damelor acelea in comparatie cu clasa politica. eu o prefer pe monica macovei, parol, chiar daca nu exercita o atractie fizica magnetica. ;)
bit:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 01 August 2012, 19:32 ---Nush' cum e Daciana, ca n-o cunosc, da' desteapta nu e sigur, c-am urmarit-o putin pe vremea cand ascensiona puternic in politica, la varsta frageda si nu m-a convins deloc, da' deloc, deloc. mediocritate. sigur, aici o sa vii cu printza lui base si, da, am spus, cred ca faptul ca a lasat-o sa parvina politic pe numele lui a fost una din marile sale erori.
--- Terminare citat ---
Ce vrei, fratili, in viata ai si esece, nu numa` succesuri. Si te mai faci si ruda cu Bercea, ti-am zis, ca sa dai exemplu de toleranta rasiala, nu? Si chiar daca frati-tu face trafic cu arme...auzi, nu vrei tu sa vorbim despre altceva?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă