Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
--- Citat din: nickyblu din Miercuri, 01 August 2012, 10:49 ---Am inteles de ce nu-si declara nimeni simpatia pentru usl. E limpede ca sunt oameni care sunt atrasi de valorile si conceptele social-democrate sau liberale care sunt bune in esenta. Dar ei nu se pot declara fani pentru ca ar putea fi alaturati exponentilor acestor partide, nu mai ii iau la rand deoarece ii stie toata lumea. In schimb, ca sa poata refula se ascund in spatele impartialitatii si critica fiecare defect al celorlalti. N-am vazut niciun "impartial" sa critice un plagiat care da dovada ca un om e corupt pana in maduva oaselor sau sa critice metodele abrupte de acaparare a puterii trecand peste toate legile. Eu inteleg ca o critica adusa lui Basescu nu e o dovada de partizanat usl insa daca este insotita de tacerea absoluta in cazul neregulilor flagrante comise de usl, aceasta impartialitate se transforma in ipocrizie. Adica daca Base are un defect, e un defect insurmontabil iar daca ceilalti au un defect nu-i problema, ii mangaiem pe crestet si-i scuzam pentru ca: " asa sunt toti politicienii, nu avem ce sa le facem " :)
--- Terminare citat ---
fix asa. impartialitatea asta cu maraieli la adresa lui Base si toleranta excesiva in ce priveste prapastiile comise de ceilalti imi suna si mie a partizanat camuflat in impartialitate.
am privit aproape in paralel discutiile din cele doua 'tabere", unele pe antene, altele pe b1. Este e o diferenta notabila de clasa intre ei, de la exprimare (cei de pe antene isi fac un titlu de glorie 'populista' din folosirea unor expresii magaresti, badaranesti, "cool" adica) pana la argumentatie (de ex. a te raporta la recensamantul INSSE care se refera exclusiv la populatia rezidenta in Ro, "uitand" voit electoratul roman din strainatate mi se pare inca o minciuna de 2 bani, din lungul sir al celor cu care au "combatut" permanent.)
Regret, eu chiar nu pot fi impartaiala. din punctul meu de vedere, unii sunt mai putin gaunosi decat ceilalti si a ne ascunde dupa "toti o apa si-un pamant"...hm, e optiunea fiecaruia.
ma bucur ca s-au ales apele asa, la referendum. :) da, 7 milioane jumate au votat contra lui Base, pentru ca ii atribuie lui vina crizei economice, insa mai este restul de electorat care nu s-a abtinut doar pentru ca nu plac usl-ul, caroline. E o prezumtie gresita. unii chiar ii recunosc merite lui Base, in ciuda unor iesiri "neregesti", dar mai totdeauna exacerbate si scoase din context de tabara adversa. Dintre cei 9,5 milioane care nu s-au prezentat la vot, cateva milioane bune sunt "pro" basescu, ca va place au ba.
micaela:
unul dintre merite e acela ca si-a luat alaturi oameni ca Monica Macovei, Funeriu (ambii reformatori cu adevarat, chiar si cu unele lipsuri, dar cu propuneri structurale de bun augur), Mihai Ungureanu (fie si daca il privim numai prin prisma educatiei, culturii si calitatilor intelectuale recunoscute in mari universitati din lume, cu adevarat, nu ca in cazul Ponta), chiar si Boc (pe care nu-l pot evalua cat de bun a fost ca prim ministru dar a carui onestitate a fost recunoscuta chiar si de cativa adversari). Vreau un singur exemplu de calitatea acestora, din USL.
Si-as mai adauga-o printre oamenii cu care "se insoteste" (si prin prisma carora putem spune despre un om "cine este") pe sotia dansului, d-na Maria Basescu, a carei calitate umana este unanim recunoscuta de ambele "tabere". Am auzit nenumarate aprecieri chiar elogioase la adresa dansii. O astfel de femeie nu ar sta langa un om de joasa calitate.
micaela:
--- Citat din: bitek din Marți, 31 Iulie 2012, 22:48 ---Pai tot aia e. Daca are lampionu` rosu la intrare, sigur nu gasesti calugarite inauntru, iti spune fratili tau. Ala mic.
--- Terminare citat ---
Daca spui tu...sunt convinsa ca tu stii mai bine decat mine cum e cu stabilimentele cu lamputze rosii si cruci de piatra. ;D
bit:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 01 August 2012, 19:21 ---unul dintre merite e acela ca si-a luat alaturi oameni ca Monica Macovei, Funeriu (ambii reformatori cu adevarat, chiar si cu unele lipsuri, dar cu propuneri structurale de bun augur), Mihai Ungureanu (fie si daca il privim numai prin prisma educatiei, culturii si calitatilor intelectuale recunoscute in mari universitati din lume, cu adevarat, nu ca in cazul Ponta), chiar si Boc (pe care nu-l pot evalua cat de bun a fost ca prim ministru dar a carui onestitate a fost recunoscuta chiar si de cativa adversari). Vreau un singur exemplu de calitatea acestora, din USL.
Si-as mai adauga-o printre oamenii cu care "se insoteste" (si prin prisma carora putem spune despre un om "cine este") pe sotia dansului, d-na Maria Basescu, a carei calitate umana este unanim recunoscuta de ambele "tabere". Am auzit nenumarate aprecieri chiar elogioase la adresa dansii. O astfel de femeie nu ar sta langa un om de joasa calitate.
--- Terminare citat ---
Cum, si Daciana e de joasa speta? Si tat-su la fel? Si finu`lu tat-su care e la Partidul Manuitorilor de Tzipar? Si fiu`lu finu lu tat-su care...aoleu, mai bine tac ca iar adun la un loc toata clasa politica. Si ajung la Bercea Planetaru`.
bit:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 01 August 2012, 19:24 ---Daca spui tu...sunt convinsa ca tu stii mai bine decat mine cum e cu stabilimentele cu lamputze rosii si cruci de piatra. ;D
--- Terminare citat ---
Absolut. Ce e interesant, ca pe unde stiu io, fetele nu fac politica. Si-s mai atragatoare si mai corecte decat toata Piata Victoriei, a Constitutiei si Cotrocenii la un loc. :P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă