Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
luciamanta:
O întâmplare emoţionantă, care îl are protagonist pe Derek Redmond, fost campion mondial...
http://filedelumina.ro/2012/08/01/jocurile-olimpice-momente-tulburatoare/
nickyblu:
Am inteles de ce nu-si declara nimeni simpatia pentru usl. E limpede ca sunt oameni care sunt atrasi de valorile si conceptele social-democrate sau liberale care sunt bune in esenta. Dar ei nu se pot declara fani pentru ca ar putea fi alaturati exponentilor acestor partide, nu mai ii iau la rand deoarece ii stie toata lumea. In schimb, ca sa poata refula se ascund in spatele impartialitatii si critica fiecare defect al celorlalti. N-am vazut niciun "impartial" sa critice un plagiat care da dovada ca un om e corupt pana in maduva oaselor sau sa critice metodele abrupte de acaparare a puterii trecand peste toate legile. Eu inteleg ca o critica adusa lui Basescu nu e o dovada de partizanat usl insa daca este insotita de tacerea absoluta in cazul neregulilor flagrante comise de usl, aceasta impartialitate se transforma in ipocrizie. Adica daca Base are un defect, e un defect insurmontabil iar daca ceilalti au un defect nu-i problema, ii mangaiem pe crestet si-i scuzam pentru ca: " asa sunt toti politicienii, nu avem ce sa le facem " :)
luciamanta:
Medalie de bronz pentru echipa feminină de gimnastică
http://www.mediafax.ro/sport/
silviu:
Rezultate finale BEC: Prezenţa la referendum a fost de 46,24%
Biroul Electoral Central a anunţat la ora 10,30, rezultatele finale ale referendumului naţional pentru demiterea preşedintelui României. Astfel, 46,24% dintre români au votat la referendumul de duminică, mai exact 8.459.053 cetăţeni. Pragul de prezenţă necesar pentru validarea referendumului de 50% plus unu nu a fost atins. CCR se va întruni azi, la ora 14.00, pentru a lua o decizie cu privire la validarea referendumului de duminică.
Caroline:
--- Citat din: nickyblu din Miercuri, 01 August 2012, 10:49 ---insa daca este insotita de tacerea absoluta in cazul neregulilor flagrante comise de usl, aceasta impartialitate se transforma in ipocrizie.
--- Terminare citat ---
Pai tocmai aia a fost motivatia referendumului, le tremura fundu' la toti ca in urmatorii 2 ani, vor ajunge "colegi" cu Nastase. Si eu nu ma duc sa votez ca sa le scap lor pielea... chiar daca nu sunt pro-Basescu. Eu cred ca asa a gandit majoritatea romanilor. >:D
Am auzit zilele astea o afirmatie care mi se pare extrem de pertinenta (nu mai retin ce jurnalist sau analist a spus-o): Conform Constitutiei, poporul roman are dreptul oricand si cu privire la orice lege sa lanseze un referendum, printr-o simpla lista de semnaturi in acest sens. Da' prostu' pana nu-i fudul, nu-i prost destul...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă