Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (367/578) > >>

bit:
Pai aia e, nu sar io, ma arunca trambulina! :D

micaela:

--- Citat din: bitek din Vineri, 27 Iulie 2012, 19:43 ---Pai aia e, nu sar io, ma arunca trambulina! :D

--- Terminare citat ---

;D creca-i reactie la lenea cu gabarit depasit. se scutura, saraca. ;D

Doina:

--- Citat din: micaela din Vineri, 27 Iulie 2012, 19:17 ---am gresit eronat tropicu'  ;D

--- Terminare citat ---

Am banuieli c-am ''eronat'' chiar mileniul.... |o

L.E. Mission accomplie ! Orataniile au tacut !  :D

Doina:
Aman putin Serbia ! Si-asa am insomnii. Sunt suficient de bine plasata, incit sa-mi fac o idee ! De fapt nici n-ar fi noua !  :strambatura:

Doina:

--- Citat din: bitek din Vineri, 27 Iulie 2012, 19:33 ---Stii ceva mai fratili? Io mi-as dori ca toata lumea (da`toata, toata!) sa fie in faliment.
--- Terminare citat ---

Acum ceva vreme, inainte de..., o matusa, tanti, cucoana, zbiera din toti bojocii ca vrea sa ajunga la gamela toti aia cu masini, vile si ce-o mai irita pe ea, dar toti ! Are masina, sta intr-un cartier bunicel, are pensie maricica din spusele ei anterioare. Nu m-am abtinut si-am atentionat-o cu politete ca s-ar putea sa fie prima la coada !!! Cred insa ca nu se temea de cozi, ba chiar si-ar dori experienta care sa-i aminteasca de tinerete...Asa ca, de unde credeam c-o voi oripila (ma rog, ar fi durat pina afla ce i se-ntimpla) am suferit un crincen esec.... :2funny: :2funny: Am tras cu tunul intr-o musca, pacat de dotare !  :2funny:

L.E. Unii chiar se incapatineaza sa dea faliment cu noi toti de git ! :-))))

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă