Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
--- Citat din: victor_ din Vineri, 27 Iulie 2012, 17:41 ---Aha, si atunci cine scria asta?!
Dar nu asta e important. Important e ca, desi nu am vrut, se pare ca am reusit sa te supar si acum drept pedeapsa ma tachinezi cu pronumele de politete. :(
Insa stii, ceux qui se taquinent s'aiment :) Asta ma linisteste intr-un fel, nu-i asa ca totusi viata e frumoasa? :)
Pacat ca nu mi-ai spus ce predai, tocmai acum cind imi descoperisem si eu o vocatie nestiuta de profiler...
Am fost atit de incintat de mine ca am ghicit ca esti profesoara... :yeah:
--- Terminare citat ---
ei, glumesc monsieur. ;D
si vous voulez pot sa va fredonez, cu o voce de Piaf (daca as avea-o), "ia-ma la brat, si spune-mi "TU"; un alt cuvant mai minunat, in toata lumea, nu e, nu"... ;D
bineinteles ca viata e frumoasa. :)
nici tu nu ti-ai devoalat zodia; asa ca...ce predau eu va ramane o enigma. :) daca vei incerca sa ghicesti ma tem ca va dura... ;D
cat despre faptul ca ai "ghicit" ca as fi profesoara...hm....am tot spus-o public, pe aici. ;D
P.S. la intrebarea asta vei voi sa-mi raspunzi? Ce ai in comun cu personajul din avatarul tau ?
Doina:
:D :blush: Rid si ma rusinez ! Dar o fac in liniste, doar cu emoticoane. Sau si ele dauneaza grav sanatatii precum o cafea conviviala ? Va trebui sa aflu...
Una calda. Va e lene, aveti un siktir suveran, a fatat pisica, n-aveti timp de risipit ?! Se aranjeaza ! Vine oricum cineva (vine nechemat, de-aia zic) si va intreaba daca aveti nevoie de urna mobila. Nu, nu va obositi sa faceti cerere personal. Are cine ! Subliniez ca nu e necesar sa fiti bolnav, internat, imobilizat sau cu alte dizabilitati. Puteti fi sanatos tun ! Nu ascundeti ca sunteti in cea mai buna forma ! E-n regula, n-are cine sa va amendeze! Nu numai ca nu veti fi admonestat, arestat, etc.,dar forma fizica precum si optiunea va fi primita cu maxima bucurie, s-ar putea si cu oarece invidie omeneasca. Pentru cei internati totusi, se dau asigurari ca se vor face cereri si pentru intreaga echipa medicala a spitalului. Pe acestia - de la brancardieri, infirmiere, asistente, medici, directori - nu-i va deranja nimeni cu vreo intrebare ! Nu ne intereseaza ce-au de spus. E de preferat sa se pastreze linistea. Una groasa, impenetrabila. Deocamdata aceasta decizie s-a luat in jud. Olt. Urmeaza...
Recunoasteti, e ultimul raget in materie ! :2funny: |o
micaela:
--- Citat din: Doina din Vineri, 27 Iulie 2012, 18:57 --- :D :blush: Rid si ma rusinez ! Dar o fac in liniste, doar cu emoticoane. Sau si ele dauneaza grav sanatatii precum o cafea conviviala ? Va trebui sa aflu...
--- Terminare citat ---
recunoaste ca te-ai gandit la mustata. ::) :2funny:
micaela:
--- Citat din: Doina din Vineri, 27 Iulie 2012, 18:57 --- Recunoasteti, e ultimul raget in materie ! :2funny: |o
--- Terminare citat ---
da, chiar iti provoaca un raget interior. ;D
Doina:
--- Citat din: micaela din Vineri, 27 Iulie 2012, 19:05 ---recunoaste ca te-ai gandit la mustata. ::) :2funny:
--- Terminare citat ---
Honestly ?! Ma framinta de dimineata, la mustata am renuntat din start.... :2funny: :strambatura:
Ies sa hranesc niste necuvintatoare, conform principiului: daca ai cunoscut destui oameni, hraneste un ciine... o pisica, un melc, un paianjen, ceva acolo care sa taca, dupa ! :-)))
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă