Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (364/578) > >>

Doina:

--- Citat din: micaela din Vineri, 27 Iulie 2012, 16:11 ---de ce te temi pentru ei?

--- Terminare citat ---

Am amintit zilele trecute...Atita lume, atitia nebuni IN lume...Exista riscuri in astfel de situatii !
Ieri am prins o stire precum ca unui copil (pina-n 10 ani) i s-a permis urcarea intr-un avion care mergea la Londra...S-a constatat mai tirziu, la o verificare in avion, ca era singur. Parintii erau prin Norvegia. L-au pus in primul avion si l-au expediat linga ai lui, dar lumea era nemultumita de masurile de siguranta care nu se dovedisera deloc eficiente. In conditiile astea aeroporturile si nu numai ele, par niste site cu gauri mari. Cu toata vigilenta anuntata.

micaela:

--- Citat din: Doina din Vineri, 27 Iulie 2012, 16:20 ---Am amintit zilele trecute...Atita lume, atitia nebuni IN lume...Exista riscuri in astfel de situatii !
Ieri am prins o stire precum ca unui copil (pina-n 10 ani) i s-a permis urcarea intr-un avion care mergea la Londra...S-a constatat mai tirziu, la o verificare in avion, ca era singur. Parintii erau prin Norvegia. L-au pus in primul avion si l-au expediat linga ai lui, dar lumea era nemultumita de masurile de siguranta care nu se dovedisera deloc eficiente. In conditiile astea aeroporturile si nu numai ele, par niste site cu gauri mari. Cu toata vigilenta anuntata.

--- Terminare citat ---

a...te refereai la atentate. banuiam dar nu eram sigura.
credeam ca trece si ponta pe acolo. ;D

Doina:

--- Citat din: micaela din Vineri, 27 Iulie 2012, 16:23 ---a...te refereai la atentate. banuiam dar nu eram sigura.
credeam ca trece si ponta pe acolo. ;D

--- Terminare citat ---

Si-a anuntat trecerea...Vor fi stringeri de mina la palat, cu regina cind printul consort se uita-n alta parte !  :2funny: Cica va da o receptie in onoarea invitatilor...Nu-i de colea !  :D

victor_:

--- Citat din: micaela din Vineri, 27 Iulie 2012, 07:00 ---parca pe Matei il 'acuzasem" de partizanat. empatizati atat de mult? :)

--- Terminare citat ---

Aha, si atunci cine scria asta?!

--- Citat din: micaela din Duminică, 22 Iulie 2012, 22:04 ---acum eu nush', victor, daca tu ai avut o abordare sofistica in mod voluntar sau vreun partizanat subconstient te-a facut a rastalmaci situatia.  :)

--- Terminare citat ---

Dar nu asta e important. Important e  ca, desi nu am vrut, se pare ca am reusit sa te supar si acum drept pedeapsa ma tachinezi cu pronumele de politete.  :(
Insa stii, ceux qui se taquinent s'aiment  :) Asta ma linisteste intr-un fel, nu-i asa ca totusi viata e frumoasa? :)

Pacat ca nu mi-ai spus ce predai, tocmai acum cind imi descoperisem si eu o vocatie nestiuta de profiler...
Am fost atit de incintat de mine ca am ghicit ca esti profesoara... :yeah:

micaela:

--- Citat din: Doina din Vineri, 27 Iulie 2012, 16:31 ---Si-a anuntat trecerea...Vor fi stringeri de mina la palat, cu regina cind printul consort se uita-n alta parte !  :2funny:  :D

--- Terminare citat ---

;D sa fie tradare, dar sa stim si noi.  ;D

--- Citat din: Doina din Vineri, 27 Iulie 2012, 16:31 --- Cica va da o receptie in onoarea invitatilor...Nu-i de colea !  :D

--- Terminare citat ---
in onoarea celor care o au, ca unii... ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă