Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Doina:
God save the King, the Queen...and entire family ! :D
Patru dintre ''romanii'' nostri, liberi de obligatii, au fugit in salopetele si cu telefoanele mobile primite ca dotari in actiunea de voluntariat pe care urmau s-o presteze la JO...
Incalificabil ! De ce s-au mai dus, nu-ntreb ! Intreb de ce n-au plecat in tzoalele lor de-acasa ! :2funny:
En fin, se-ntelege, s-au capatuit...! |o
Matei:
--- Citat din: victor_ din Vineri, 27 Iulie 2012, 01:06 ---Hai ca asta chiar e tare! Si cind ma gindesc ca mai rasalaltaieri ma acuzai pe mine de partizanat, doamna profesoara! :) Pai e frumos?
N-am avut nicio clipa intentia sa distrug idolul nimanui, din partea mea e liber sa se inchine fiecare la cine vrea. Eu chiar sint interesat de discutiile de principiu poate si pentru ca am cam ramas blocati pina azi la caragialescul o sotzietate fara printzipuri, carevasazica nu le are, dom'le!
De la mine partizanul n-ai sa auzi niciodata voteaza-l pe ala
Ma crezi au ba, nu stimez niciun politician ori guvernant si nici despre intelighentzia romaneasca n-am o parere prea buna. Daca mi-ar cere cineva un nume de poltician roman din ultimii 20 de ani care sa-mi fi ramas la inima n-as putea sa-l dau. Si n-o spun cu bucurie.
Si totusi continui sa cred ca mersul la vot e necesar. In Roma antica doar cetatenii, oameni cu drepturi depline aveau, pe linga alte drepturi, privilegiul votului. Ei erau oameni liberi care, spre deosebire de sclavi, isi hotarau singuri soarta. Sclavii insa nu vor putea intelege niciodata importanta votului.
Da, nu fi trista ca uite avem si puncte comune, si mie imi place de Cristina Topescu. ;D
N-as vrea sa sune cumva caustic ceea ce spun, nu e in firea mea asta si cu atit mai putin cind discut cu o doamna, dar indraznesc inca o intrebare.
Nu te intreb la ce liceu predai dar sint curios ce materie. Sigur nu matematica ori fizica, dar parca nici istoria ori romana. Sper ca nu Educatie Civica? ;D
Cu sarutari de maini,
Victor :flori:
--- Terminare citat ---
rezonez 100% cu ce spune victor, cu exceptia parerii despre cristina... cristina ma lasa rece, nu ca ar fi batrana si urata cum spune bitek, din pdv varsta sant foarte aproape de ea; ci fiindca da impresia ca este tot timpul suparata atunci cand telepromptuieste. nu zice nimeni sa ranjeasca in nestire dar parca un zambet din cand in cand i-ar face bine si ei si celor care o asculta / vad. impresia pe care o am atunci cand ma uit la stirile prezentate de ea este aceea ca parca din minut in minut o sa anunte o mare catastrofa, o mare nenorocire.
in rest victore, tot ce spui aici ma unge la suflet!
--- Citat din: micaela din Vineri, 27 Iulie 2012, 07:00 ---parca pe Matei il 'acuzasem" de partizanat. empatizati atat de mult? :)
eu mi-am declarat public simpatia; nu m-am ascuns dupa deshte si false impartialitati. :buck2:
...... las imaginatia dumneavoastra sa scotoceasca prin materii. :)
anyway, la scoala nu "fac politica", iar aici discut asa, ca "la o cafea", cu niste amici. sper ca nu se viperinizeaza nimeni foarte tare de parerile mele care par patimase, da' care-s mai inflacarate doar cand cineva subestimeaza inteligenta mea si-a comunitatii.
--- Terminare citat ---
alo, alo, doamna micaela, care partizanat?! se pare, mult stimata si onorata, ca nu ati citit ce am scris pe aici sau ca nu m-am exprimat eu bine (nu as indrazni sa-i spune unei doamne asa de fine si perspicace ca domnia voastra ca nu a inteles ce-am spus, doamne fereste!) nici eu si, din ce-am vazut pe-aci , nici altii nu ne ascundem dupa degete (deshte???), am observat ca fiecare spune ce parere are, total deschis. de asemenea nu am vazut pe nimeni pe-aici care sa subestimeze inteligenta domniei voastre sau a altora...
si va rog sa nu mai aruncati cu astfel de acuze de la catedra dvs. de desen? lucru manual? franceza? pentru ca ma duc si va parasc la seful dvs de campanie :)
de-abia astept sa merg la vot duminica!
Matei:
--- Citat din: Doina din Vineri, 27 Iulie 2012, 12:52 ---God save the King, the Queen...and entire family ! :D
Patru dintre ''romanii'' nostri, liberi de obligatii, au fugit in salopetele si cu telefoanele mobile primite ca dotari in actiunea de voluntariat pe care urmau s-o presteze la JO...
Incalificabil ! De ce s-au mai dus, nu-ntreb ! Intreb de ce n-au plecat in tzoalele lor de-acasa ! :2funny:
En fin, se-ntelege, s-au capatuit...! |o
--- Terminare citat ---
beton veste: sa intelegem ca s-au dat primele medalii la alergat cu telefonul mobil?
Doina:
...Asa se-ntelege ! Cu un minim efort, desigur ! ;)
S-au dus pentru a prelua echipamentul, dupa care ...au emigrat. Presupun ca n-a fost timp sa ceara azil. Daca vor realiza necesitatea, vor trimite cererile prin posta by mail ! :2funny:
...Am confiscat armele - sunt in siguranta pentru moment - dar nu toate ! Am lasat citeva prin curte. Poate doreste cineva sa se sinucida ! De ce sa ne opunem ?! ...Baricadele nu aparusera in zori ! :-)))
Matei:
--- Citat din: micaela din Vineri, 27 Iulie 2012, 07:00 ---parca pe Matei il 'acuzasem" de partizanat. empatizati atat de mult? :)
..... iar aici discut asa, ca "la o cafea", cu niste amici. sper ca nu se viperinizeaza nimeni foarte tare de parerile mele care par patimase, da' care-s mai inflacarate doar cand cineva subestimeaza inteligenta mea si-a comunitatii.
--- Terminare citat ---
"cand cineva subestimeaza inteligenta mea si-a comunitatii": aceste cuvinte "ne doare"!
adica oricine nu impartaseste dragostea ta sincera (si-a elenei udrea, sau esti chiar ea?!) pentru marinelul care ne tine de aproape 8 ani doar din scandal in scandal, este prost, in alte cuvinte. multumim frumos! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă