Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (361/578) > >>

Doina:
 :o...Pui niste conditii dure, Bitek ! Dar te sustin...
Silviu, multi ne-am intrebat demult la ce se pricep atitia. Plesu o face cam tirziu ! Acum nu-i vor raspunde, sunt ocupati ! Ne-am ingrozit cit ne costa somnul lor adinc (care-a nascut monstri) ! Am votat unicamerala si diminuarea nr-ului. Ei, si ?!!!
Micaela, balaceala placuta !

Matei:
vad ca pe topic au aparut armele, baricadele probabil se construiesc la aceasta ora... mare grija cu revolverinul forte, o doza prea mare  poate sa fie fatala! in caz de efecte secundare, apelati la burberry look, poate ajuta. poate.

victor_:

--- Citat din: micaela din Joi, 26 Iulie 2012, 18:29 ---si, puteti sa dati cat vreti cu rosii si invective in mine :tomato:, mie continua sa-mi placa Basescu si sa-l simt a fi onest in bunele lui intentii, chiar daca mai sare calu' si nu are intotdeauna o atitudine regeasca.

--- Terminare citat ---
Hai ca  asta chiar e tare! Si cind ma gindesc ca mai rasalaltaieri ma acuzai pe mine de partizanat, doamna profesoara!  :) Pai e frumos?
N-am avut nicio clipa intentia sa distrug idolul nimanui, din partea mea e liber sa se inchine fiecare la cine vrea. Eu chiar sint interesat de discutiile de principiu poate si pentru ca am cam ramas blocati pina azi la caragialescul “o sotzietate fara printzipuri, carevasazica nu le are, dom'le!”
De la mine “partizanul” n-ai sa auzi niciodata “voteaza-l pe ala”
Ma crezi au ba, nu stimez niciun politician ori guvernant si nici despre “intelighentzia” romaneasca n-am o parere prea buna. Daca mi-ar cere cineva un nume de poltician roman din ultimii 20 de ani care sa-mi fi ramas la inima n-as putea sa-l dau. Si n-o spun cu bucurie.
Si totusi continui sa cred ca   mersul la vot e necesar. In Roma antica doar cetatenii, oameni cu drepturi depline aveau, pe linga alte drepturi, privilegiul votului. Ei erau oameni liberi care, spre deosebire de sclavi, isi hotarau singuri soarta. Sclavii insa nu vor putea intelege niciodata importanta votului.

Da’, nu fi trista ca uite avem si puncte comune, si mie imi place de Cristina Topescu. ;D
N-as vrea sa sune cumva caustic ceea ce spun, nu e in firea mea asta si cu atit mai putin cind discut cu o doamna, dar indraznesc inca o intrebare.
Nu te intreb la ce liceu predai dar sint curios ce materie. Sigur nu matematica ori fizica, dar parca nici istoria ori romana. Sper ca nu Educatie Civica? ;D
Cu sarutari de maini,
Victor    :flori:

micaela:

--- Citat din: victor_ din Vineri, 27 Iulie 2012, 01:06 ---Hai ca  asta chiar e tare! Si cind ma gindesc ca mai rasalaltaieri ma acuzai pe mine de partizanat, doamna profesoara!  :) Pai e frumos?
N-am avut nicio clipa intentia sa distrug idolul nimanui, din partea mea e liber sa se inchine fiecare la cine vrea. Eu chiar sint interesat de discutiile de principiu poate si pentru ca am cam ramas blocati pina azi la caragialescul “o sotzietate fara printzipuri, carevasazica nu le are, dom'le!”
De la mine “partizanul” n-ai sa auzi niciodata “voteaza-l pe ala”
Ma crezi au ba, nu stimez niciun politician ori guvernant si nici despre “intelighentzia” romaneasca n-am o parere prea buna. Daca mi-ar cere cineva un nume de poltician roman din ultimii 20 de ani care sa-mi fi ramas la inima n-as putea sa-l dau. Si n-o spun cu bucurie.
Si totusi continui sa cred ca   mersul la vot e necesar. In Roma antica doar cetatenii, oameni cu drepturi depline aveau, pe linga alte drepturi, privilegiul votului. Ei erau oameni liberi care, spre deosebire de sclavi, isi hotarau singuri soarta. Sclavii insa nu vor putea intelege niciodata importanta votului.

Da’, nu fi trista ca uite avem si puncte comune, si mie imi place de Cristina Topescu. ;D
N-as vrea sa sune cumva caustic ceea ce spun, nu e in firea mea asta si cu atit mai putin cind discut cu o doamna, dar indraznesc inca o intrebare.
Nu te intreb la ce liceu predai dar sint curios ce materie. Sigur nu matematica ori fizica, dar parca nici istoria ori romana. Sper ca nu Educatie Civica? ;D
Cu sarutari de maini,
Victor    :flori:

--- Terminare citat ---

parca pe Matei il 'acuzasem" de partizanat. empatizati atat de mult? :)

eu mi-am declarat public simpatia; nu m-am ascuns dupa deshte si false impartialitati. :buck2:

din ce ati dedus ca nu sunt "profa" de mate sau de fizica? asa este insa, in vremuri prea demult apuse, imi placea foarte matematica, din care si acum mai "rup" binisor, cand e cazul sa o  scot pe fiica mea din impasuri. sper ca un gentleman ca dvs n-a vrut sa insinueze ca dovedesc vreo lipsa de logica.  :)
n-am sa va raspund la intrebare. las imaginatia dumneavoastra sa scotoceasca prin materii. :)
anyway, la scoala nu "fac politica", iar aici discut asa, ca "la o cafea", cu niste amici. sper ca nu se viperinizeaza nimeni foarte tare de parerile mele care par patimase, da' care-s mai inflacarate doar cand cineva subestimeaza inteligenta mea si-a comunitatii.

in schimb, domnia voastra pare aplecat spre istorie, ceea ce ma duce uneori cu gandul la un presedinte care sper sa ne paraseasca curand. >:D spuneti-mi ca nu va cheama si Crin. ;D

permiteti-mi sa reiterez redundant ideea ca mersul la vot e sanatos pentru democratie intr-un context normal, nu in acela in care se face din asta un instrument de fraudare. sunteti liber sa purcedeti voios la exercitarea dreptului dvs de exprimare. eu voi fi sclav in duminica asta.

si sa stiti ca n-am nicio tristete in raport cu dvs., dar ma bucura ca d-ra Topescu va e pe plac.

cu stima,
M

steliana:

--- Citat din: victor_ din Vineri, 27 Iulie 2012, 01:06 --- In Roma antica doar cetatenii, oameni cu drepturi depline aveau, pe linga alte drepturi, privilegiul votului.

--- Terminare citat ---

"romanul" din romania a pierdut increderea privilegiului. cel cu samanta din roma, inteleg importanta libertatii.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă