Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (360/578) > >>

bit:

--- Citat din: micaela din Joi, 26 Iulie 2012, 21:50 ---god..trei-patru Nutzi... si eu care credeam ca nu ti-e drag.  ;D

--- Terminare citat ---
Pai incearca sa-ti inchipui ce inseamna sa multumesti un multiplu de Nutzi. Financiar intai. Pe urma celelalte. ;D ;D ;D

--- Citat din: Doina din Joi, 26 Iulie 2012, 21:51 ---...Si pe coridoare, in comisii, pe scari, in jurul cladirii....Si n-ar fi rau sa fie chestia aia cu 4 lame din care-si doresc barbatii...parc-asa am auzit in reclame. Asta daca un brici nu e la indemina !  :2funny:

--- Terminare citat ---
Dap si cu aia sa-si faca sectiuni pe vene. Longitudinale!
Si barbatii nu-si doresc asa ceva. Reclamele-si doresc. ;D

silviu:
Atac VIOLENT al lui Andrei Pleşu la Crin Antonescu

"Ce ma deranjeaza la ora actuala pe scena noastra politica, si nu fac diferenta de partid, este o impostura generalizata. Eu as defila prin tot Parlamentul Romaniei, printre toti guvernantii Romaniei, cu intrebarea “Ce stii sa faci?”. Si as incepe in primul rand cu domnul Crin Antonescu: “Batrane, ce stii sa faci?” Arata-mi si mie o dexteritate. Stii sa faci un scaun? Stii sa scrii un text de istoric, cum zici ca esti? Arata-mi ceva. Arata-mi ca poti si altceva in afara de clampaneala. Uitati-va la CV-ul lui Mitterrand, al lui de Gaulle, al lui Helmut Kohl. Sunt oameni care au crescut intr-o anumita calificare umana si profesionala. Nu se poate sa te trezesti peste noapte conducand un stat si spunand “Ich bin ein Berliner”, a declarat Andrei Pleşu.

micaela:
copii, eu fac un pic de piua la executiile publice, ca am ajuns tarziu acasa si mai tre' sa prestez o baitza. daca n-adorm in mediul acvatic, ma returnez sa mai tai si eu cu gilettu' prin clasa politica. :)

Doina:

--- Citat din: bitek din Joi, 26 Iulie 2012, 21:53 ---Pai incearca sa-ti inchipui ce inseamna sa multumesti un multiplu de Nutzi. Financiar intai. Pe urma celelalte. ;D ;D ;D
 Dap si cu aia sa-si faca sectiuni pe vene. Longitudinale!
Si barbatii nu-si doaresc asa ceva. Reclamele-si doresc. ;D

--- Terminare citat ---

Multumesc ca mi-ai spus. Chiar nu-ntelegeam ce... >:D au gasit la ele si de ce le vor insistent !  :D
Da, da...pe vene, sa nu le scape nimic, in toate directiile !  :2funny:

bit:
Aham! Si pentru exacerbarea senzatiilor, sa aiba lamele boante si ruginite. Si Nutzi-le gonoree.

Ouch! That was too much. Da` o las acolo.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă