Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Doina:
--- Citat din: micaela din Joi, 26 Iulie 2012, 21:41 ---armati. copy-paste ochiti. foooc! ;D ;D
--- Terminare citat ---
Excelent ! :2funny:
Incep sa ma antrenez...Deci, la umar arm', copy-paste, ochiti ...fireeeeee ! Cred c-am prins figura !...Era unul c-o pusca pe vremuri...A disparut si ala... Nu te mai poti exprima, dom'le !
bit:
Pentru Parlament va ajut si io c-o bomba. Atomica. La Victoriei am vorbit cu ceilalti sa aduca cadouri cu corn de pe Nera. Si la Cotroceni ii doresc marinarului trei-patru Nutzi pe care sa le tina din banii lui.
micaela:
--- Citat din: Doina din Joi, 26 Iulie 2012, 21:46 ---Excelent ! :2funny:
Incep sa ma antrenez...Deci, la umar arm', copy-paste, ochiti ...fireeeeee ! Cred c-am prins figura !...Era unul c-o pusca pe vremuri...A disparut si ala... Nu te mai poti exprima, dom'le !
--- Terminare citat ---
mai e si variaanta cu mitraliera supradotata, care se manuieste cu deshtu' inclestat pe tragaci, rotindu-te pe calcaiul drept, in centru' parla-guvernului. ;D
micaela:
--- Citat din: bitek din Joi, 26 Iulie 2012, 21:48 ---Pentru Parlament va ajut si io c-o bomba. Atomica. La Victoriei am vorbit cu ceilalti sa aduca cadouri cu corn de pe Nera. Si la Cotroceni ii doresc marinarului trei-patru Nutzi pe care sa le tina din banii lui.
--- Terminare citat ---
god..trei-patru Nutzi... si eu care credeam ca nu ti-e drag. ;D
Doina:
--- Citat din: micaela din Joi, 26 Iulie 2012, 21:46 ---nu te cred! sa nu-mi spui ca tu n-ai ciocanit capu' baieteilor cu unealta' aia cu burduf care fluiera cand intra-n contact fortat cu adversaru'. ;D
contondent si taietor... pai sa cugetam. ai vreo idee? versiunea: taiat cu lama si presarat sare in parlament iti surade? ;D
--- Terminare citat ---
Stiu utilajul, dar nu-mi aduc aminte sa fi avut la vremea mea. Vremea aia potrivita, zic ! Mai tirziu nu mi-am mai dorit ! :box: :box:
...Si pe coridoare, in comisii, pe scari, in jurul cladirii....Si n-ar fi rau sa fie chestia aia cu 4 lame din care-si doresc barbatii...parc-asa am auzit in reclame. Asta daca un brici nu e la indemina ! :2funny:
Mitraliere cu baioneta :-))))) ! Astea ar merge...Putem incepe de-aici. Sau dam cu patul lor peste boturi ! Doamne, cite frustrari am adunat in 2 luni, parca !!!!Musai sa merg intr-o tabara de defulari, sa ma catar in copaci (cu ficatul separat, evident !), sa trag, sa jupoi, sa tabacesc...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă