Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (354/578) > >>

micaela:

--- Citat din: Doina din Joi, 26 Iulie 2012, 14:29 ---Gata...Eu una am inteles...Ma voi juca zglobiu pe-aici, cum ii sade bine unei single ! :2funny:

--- Terminare citat ---

vezi? asa! daca ti-ai adus galetusa si papusile esti de-a noastra.  ;D

sa stii ca eu citesc tot ce scriu toti, chiar daca n-am inspiratia sa raspund tuturor, mai ales cand postarile sunt serioase sau prea adanci si eu am neuronu' prea obosit ca sa mai faca piruete intelectuale.  :) asta nu-nseamna ca nu le apreciez sau nu le astept cu bucurie.  :flori:

bit:

--- Citat din: micaela din Joi, 26 Iulie 2012, 21:08 ---stii ceva? recomanda-mi tu un model masculin, ca vad ca dau cu oistea-n gard de cate ori intorc capu' pe strada.  ;D

--- Terminare citat ---
Charlie Watts. Chiar daca e crocant. Si daca te mira raspunsul meu, pe aceeasi logica si io as intoarce capul dupa mrs.Mutter anytime. Chiar daca pe langa mine ar trece in acel moment Angelina la nudul gol.

micaela:

--- Citat din: bitek din Joi, 26 Iulie 2012, 21:11 ---Charlie Watts. Chiar daca e crocant.

--- Terminare citat ---
nu stiu cine e.  ??? googalesc imediat, da' cred ca oricum nu e relevant ca pe net si-o fi postat numai fizicu' nu si fiinta.  :)

micaela:

--- Citat din: micaela din Joi, 26 Iulie 2012, 21:12 ---nu stiu cine e.  ??? googalesc imediat, da' cred ca oricum nu e relevant ca pe net si-o fi postat numai fizicu' nu si fiinta.  :)

--- Terminare citat ---
;D :worthy:
it's not my tipe si e mai mult decat crocant.  ;D

L.E. pai merci, Sophie mutter chiar e frumoasa. nu-i echitate aici. :buck2:

bit:
Fii antena. Fa abstractie de faptul ca l-a cunscut pe Burebista.
1. e un adevarat in meseria lui;
2. e parte din cea mai cea trupa a lumii, number 1, da?
3. e unul dintre cei mai bine imbracati barbati ai lumii.

Plus ca e un tip echilibrat si discret.  ;)

L.E. E normal ca nu e echitate. Barbatul tre`sa fie doar oleaca mai aratos ca Michiduta ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă