Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
--- Citat din: Doina din Joi, 26 Iulie 2012, 14:29 ---...Acum topai frenetic la ultima stire. Un anume Dogaru, ca sa-i spun frumos...un rezervist (poftim, nu m-am abtinut!) a prezentat un document ministrului copy-paste. Acesta l-a semnat ! In el scrie sa se desfiinteze DNA, CNAS, ANI si...Curtea Constitutionala ! Subliniez faptul ca copy-paste l-a semnat, deci este oficial aprobat. Ramine sa se treaca la fapte, ca Dogaru a pus deja mina pe arme, nu trebuie sa se-nghesuie acum, in mare graba, la depozitul de munitii !
--- Terminare citat ---
iaca:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/usl-dovada-loviturii-de-stat-document-993683.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=eziare
dupa cum spuneam, n-au nicio limita, nici macar la prostie...
suntem in plin episod al absurdului cu Romania noastra cu tot. jamais nu mi-as fi putut imagina ca asa ceva mai este posibil a se petrece, dar vad ca, vorba nu stiu cui (nu-mi amintesc), Ceausescu e viu in noi...
inca o data (daca mai era nevoie) constat ca feelingul meu nu se insala. Intotdeauna l-am simtit pe acest pontisor a fi o sulfulita maxima dar, e drept, de atata prostie nu l-am banuit...
nush' de ati vazut interviul de ieri, de pe Prima, cu Basescu intervievat de Cristina Topescu. m-a uns pe suflet. Nici in pivinta acesteia din urma nu m-am inselat placandu-mi foarte tare. I-a pus "suspendatului" toate intrebarile incomode posibile, civilizat dar foarte direct, insa cu unda aceea de omenesc cald care o caracterizeaza pe d-ra Topescu...si a primit raspunsuri la fel de directe, inclusiv recunoasterea onesta a unor erori de atitudine care tin de omenescul orgolios si temperamental al prezidentului. de mult n-am mai avut ocazia sa vad un interviu de asemenea calitate, intre doi oameni pe care ii plac, desi sunt in "tabere" diferite.
si, puteti sa dati cat vreti cu rosii si invective in mine :tomato:, mie continua sa-mi placa Basescu si sa-l simt a fi onest in bunele lui intentii, chiar daca mai sare calu' si nu are intotdeauna o atitudine regeasca.
da' noi de ghinionu' parlamentar nu mai scapam, ca vad ca e din ce in ce mai groasa si mai penibila. situatia?!
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Joi, 26 Iulie 2012, 18:29 ---si, puteti sa dati cat vreti cu rosii si invective in mine :tomato:, mie continua sa-mi placa Basescu si sa-l simt a fi onest in bunele lui intentii, chiar daca mai sare calu' si nu are intotdeauna o atitudine regeasca.
--- Terminare citat ---
mica, tare simpatica esti. :)
recunosc, v-am citit pe topicul asta, mi-a placut cum combateti si sunt intru totul de acord cu ceea ce spui. te aprobam din umbra, insa am preferat sa raman deoparte. duminica am sa fac ce trebuie, si anume sa stau cumintica acasa, sau, ma rog, oriunde, numai la vot nu. O0
bit:
Si asa va proceda majoriatea romanilor. Poti sa-i condamni?
Guesswho:
sigur ca nu...
bit:
Hi hi....stai sa vada Mica :giggle: ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă