Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Doina:
--- Citat din: Caroline din Joi, 26 Iulie 2012, 14:39 --- :o Io nu stiu, astia chiar isi imagineaza ca-s singuri pe lume?!? :faint:
--- Terminare citat ---
Ii suspectez de mai mult ! Ne vad, dar sunt ''discreti''. Nu vor sa ne tulbure ! ;) Era o surpriza, iar noi am cautat prematur prin ''cadouri'' ...
Doina:
--- Citat din: bitek din Joi, 26 Iulie 2012, 14:35 ---Ei, asa, vezi, asta e altceva...welcome in SC! ;D (nu e mai misto asa decat "Welcome to the desert of the real", cum zicea Morpheus?)
:P
--- Terminare citat ---
Danke !
Oh, da ! E infinit mai bine ! Dar nu-ndrazneam chiar asa de la primele intilniri.... :2funny:
Doina:
Nu vreau sa omit o precizare. Se doreste depolitizarea acelor institutii !!!!! Cum oare altfel decit prin total cleaning. Tot poporul e politizat, sa-l curatam si pe el. Sa-l radem chiar ! Sa vedem atunci ce neted va fi totul.
Era un emoticon cu unul care-si smulgea parul...Nu-l gasesc... Imi placea mult, extrem de sugestiv ! :fight:
bit:
--- Citat din: Doina din Joi, 26 Iulie 2012, 14:47 ---Oh, da ! E infinit mai bine ! Dar nu-ndrazneam chiar asa de la primele intilniri.... :2funny:
--- Terminare citat ---
Mda, ai sanse (in aceasta jungla neprimitoare)...ceva trollling, (auto)ironie, simtul umorului, merge!
;D ;D :thumbup:
Doina:
Cit ma bucur ! M-am salvat ! :yeah:
Asa arata o happy single, fara motiv...Evident ca promit, am potential...Iar s-au adunat toti pe la ferestre sa vada un asemenea exemplar rar.... :2funny:
Ma gindeam la o pauza, mica...Mai bine nu, voi pastra vigilenta, stau pe-aproape...Dar nu ''mereu aproape''... Observator@evz.ro pentru diverse...pe perioada...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă