Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (344/578) > >>

Matei:
"garantie pentru tara!" spune un oaspete despre familia regala din romania, in acest film.
am luat o pauza de la toata tevatura damboviteana si mi-am clatit ochii si mintea uitandu-ma la acest film realizat de televiziunea olandeză BVN, dedicat Principesei Moștenitoare Margareta. Reportajul a fost realizat în anul 2009, cu ocazia zilei de naștere a Alteței Sale Regale, la București și Sinaia. Începând cu 23 iulie 2012, el este accesibil online, pe You Tube, la adresa Casei Regale a României.

Principesa Margarita de Romania

ce mi-ar mai placea sa am o regina precum principesa margareta! uitati-va la film, daca aveti timp. oare nu ne-ar fi mai bine cu o monarhie in fruntea tarii?!  da, fara sa vreau, m-am intors cam pe la inceputurile discutiilor noastre de pe acest topic. nu am fost si nu sunt monarhist dar ceea ce se intampla la noi acum, ma forteaza spre aceasta noua orientare.

micaela:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 25 Iulie 2012, 12:04 ---nu m-am explicat eu bine. 
nu, nu o dam ¨dreac´de europa¨dar nu asteptam ca ea sa ne rezolve problemele si nici nu asteptam pomana de la ea. Facem noi ordine in ograda noastra, de ce trebuie sa vina altii sa ne faca curat ? de ce trebuie sa ne param unii pe altii la coana evropa ? atitudinea asta la cei care ne conduc mi se pare de domeniul absurdului… cred ca asta ni se trage de la scoala, la fel ca si chestia cu copiatul.  se pare ca nu am crescut de-atunci si pana acum:¨uite dna profesoara, matei face galagie, arunca gunoaie pe jos¨ si asteptam ca dna profesoara sa-l traga de urechi pe matei, sa-l oblige sa taca din gura, sa-l puna sa-si adune gunoaiele¨.  si eventual sa-l faca de ras in fata intregii scoli! ordnung und disziplin, nu exista numai la nemti,  se pot traduce si in romaneste si aplica si la noi.
avem o tara cu potential foarte mare.  intrebarea este ce facem cu ea. intrebare retorica, desigur. pentru ca realitatea de zi cu zi este raspunsul la aceasta intrebare.

--- Terminare citat ---

uite cum devine cazu'. daca matei derapeaza in huliganism maxim, il parasc nu numai "lu' doamna" ci si lu' nenea militianu (bit sau altu' ;D) ca sa vina organu' sa-l cuminteasca pe pezevenghi, pentru binele intregii clase, ca poate eu personal n-am muschii necesari sa-i aplic corectie eficienta. si daca copiaza sa n-aiba pretentie sa fie sefu' clasei cu snur galben, da? :buck2:

Caroline:
 ;D Doa'pr'soara are alta opinie despre cum devine cazu': draga Micaela si Matei, permiteti-mi sa va reaminstesc ca, in gara noastra mica si virtuala, nu exista niciun fel de derapaj... nu pentru ca nu e frumos, ci pentru ca nu are rost: nu exista miza!  :oops:

micaela:
 Doa'pr'soara, da' nu vedeti ca Matei ma trage mereu de shortzulet?!! daca-i ascund guma o sa ziceti ca io sunt aia rea. :-[
o sa-l pisc cand sunteti cu spatele, na! ;D

L.E. UE reitereaza faptul ca asteapta fapte, nu vorbe, de la copy-paste.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/comisia-europeana-vrem-fapte-nu-promisiuni-de-la-victor-ponta-993519.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=eziare

micaela:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 25 Iulie 2012, 10:25 ---Quote from micaela:
P.S. tu ce zodie esti? nu de alta, da' sa stiu daca e cazu' sa flutur niscai roshu prin topic.
micaela, daca tot esti profiler de zodii, carti astrale faci? ;D

--- Terminare citat ---

astrale nu, da' de altu' felu' da.
cred insa c-ai vrut sa spui "harti" astrale. nu fac, fiindca nu-s competenta. am numa' vagi cunostinte acumulate prin indelunga observatie. uite, de exemplu... eu sunt balanta (dinaia fixista cu onestitatea si dreptatea) si tu esti berbec, adica fix opusu' pe ceru' zodiilor. se zice ca un berbec si o balanta ori se atrag irezistibil (ca magnetu' plus minus), ori isi sparg capetele cu muchia riglei  ;D. creca suntem in a doua paradigma.  ;D

si daca acuma'-i jale-n sat (suna a Cosbuc), ce crezi ca va fi de-acum incolo? profetzeste, te rog...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă