Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (342/578) > >>

Caroline:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 25 Iulie 2012, 12:04 ---avem o tara cu potential foarte mare.

--- Terminare citat ---

pacat ca-i locuita.  :whistle:

steliana:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 25 Iulie 2012, 12:04 ---avem o tara cu potential foarte mare.  intrebarea este ce facem cu ea. intrebare retorica, desigur. pentru ca realitatea de zi cu zi este raspunsul la aceasta intrebare.

--- Terminare citat ---

facem, ce face ea cu noi. nu retoricul modifica retorica.

Caroline:

--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 25 Iulie 2012, 10:44 ---o emisiune tv cu aceeasi protagonista, Jasmusheen si aceeasi tema....  O0

--- Terminare citat ---

Foarte interesant, Guess... Ma intreb daca eu mai am 22 de ani la dispozitie numai pentru pregatirea yoga preliminara unei astfel de vieti, dupa aceea...  ???

steliana:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 25 Iulie 2012, 12:27 ---pacat ca-i locuita.  :whistle:

--- Terminare citat ---

sunt locuitor, dar nu cu minte... paat ca-mi iau pedepse!

Matei:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 25 Iulie 2012, 12:27 ---pacat ca-i locuita.  :whistle:

--- Terminare citat ---

:)

--- Citat din: steliana din Miercuri, 25 Iulie 2012, 12:38 ---facem, ce face ea cu noi. nu retoricul modifica retorica.

--- Terminare citat ---

cu sau fara legatura, asta mi-a amintit de faimoasa expresie, devenita cliseu intre timp "nu te intreba ce face tara ta pentru tine ci ce faci tu pentru ea" (am citat aprox, "cu cuvintele mele"  ;D)

--- Citat din: steliana din Miercuri, 25 Iulie 2012, 12:43 ---sunt locuitor, dar nu cu minte... paat ca-mi iau pedepse!

--- Terminare citat ---

poate de-aia iti iei pedepse, pentru ca esti locuitor "dar nu cu minte".  ce fel de pedepse, apropo? si din partea cui?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă