Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Caroline:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 25 Iulie 2012, 12:04 ---avem o tara cu potential foarte mare.
--- Terminare citat ---
pacat ca-i locuita. :whistle:
steliana:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 25 Iulie 2012, 12:04 ---avem o tara cu potential foarte mare. intrebarea este ce facem cu ea. intrebare retorica, desigur. pentru ca realitatea de zi cu zi este raspunsul la aceasta intrebare.
--- Terminare citat ---
facem, ce face ea cu noi. nu retoricul modifica retorica.
Caroline:
--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 25 Iulie 2012, 10:44 ---o emisiune tv cu aceeasi protagonista, Jasmusheen si aceeasi tema.... O0
--- Terminare citat ---
Foarte interesant, Guess... Ma intreb daca eu mai am 22 de ani la dispozitie numai pentru pregatirea yoga preliminara unei astfel de vieti, dupa aceea... ???
steliana:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 25 Iulie 2012, 12:27 ---pacat ca-i locuita. :whistle:
--- Terminare citat ---
sunt locuitor, dar nu cu minte... paat ca-mi iau pedepse!
Matei:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 25 Iulie 2012, 12:27 ---pacat ca-i locuita. :whistle:
--- Terminare citat ---
:)
--- Citat din: steliana din Miercuri, 25 Iulie 2012, 12:38 ---facem, ce face ea cu noi. nu retoricul modifica retorica.
--- Terminare citat ---
cu sau fara legatura, asta mi-a amintit de faimoasa expresie, devenita cliseu intre timp "nu te intreba ce face tara ta pentru tine ci ce faci tu pentru ea" (am citat aprox, "cu cuvintele mele" ;D)
--- Citat din: steliana din Miercuri, 25 Iulie 2012, 12:43 ---sunt locuitor, dar nu cu minte... paat ca-mi iau pedepse!
--- Terminare citat ---
poate de-aia iti iei pedepse, pentru ca esti locuitor "dar nu cu minte". ce fel de pedepse, apropo? si din partea cui?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă