Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (337/578) > >>

micaela:

--- Citat din: silviu din Marți, 24 Iulie 2012, 23:10 ---cred ca nici nu mai conteaza. raul a fost deja facut. am ajuns iar si din nou de rasu-plansu europei :(

--- Terminare citat ---
este loc de mult mai rau, din pacate....

Caroline:
Io despre CTP nu zic nimic, ca as fi subiectiva, am o slabiciune pentru el...  oO

Intrebarea este retorica, parerea mea. Si de obicei eu merg mai mult pe intuitie decat pe argumente. Daca lumea va merge la vot, tot ar fi un pas inainte, indiferent de rezultat. Ar insemna un inceput de responsabilizare la romani. Insa Basescu nu va pica, pentru ca lumea nu va veni la vot in proportia necesara. Si nu pentru ca asa a cerut PDL, ci pur si simplu, c-asa-i romanu'... Daca USL a avut timp sa-si dea cu firma-n cap in 3 saptamani, sigur are timp sa-si rupa gatu' de tot inca 3 luni pana la alegeri. Revolutia isi mananca de obicei capii. Mare minune daca USL nu se si desface in PNL si PSD si candideaza fiecare cu ai lui... altii decat Crin si Ponta, care-s deja "patati". Eu pariez ca circul abia a inceput si ca, dupa ce-si sparg capetele cu totii inca 3 luni, singurul candidat cu "state vechi" si posibilitatea de a face un procent mai mare de 30% la alegeri va ramane DD. Restul isi vor imparti firmiturile...  Si pe noi ne asteapta dictatura populara intr-o insula izolata de UE. :faint:

rocky:

--- Citat din: micaela din Marți, 24 Iulie 2012, 22:59 ---CTP se poate rafui cat doreste cu basescu... nu e important. cred ca important e raspunsul la urmatoarea intrebare: care varianta e mai nefericita pentru Romania: revenirea lui Basescu sau ramanerea USL-ponta-crin?

cine raspunde sa si argumenteze. nu se accepta raspunsuri "hormonale" de genul "de-aia".  ;D

--- Terminare citat ---

revenirea lui basescu mi se pare cea mai buna varianta pt ca in primul rind el este presedintele "recunoscut" al Romaniei de comunitatea internationala si in al 2lea rind s-ar mai stabiliza un pic situatia ... ideal ar fi daca usl s-ar retrage complet din parlament, dar astea's vise :)

cum naiba un partid de stinga cu unul de dreapta pot face alianta politica pt guvernare cind doctrinele lor sint una "hais" si una "cea"? concluzia e ca exista alte interese mult mai importante ce nu tin de politica ...

silviu:
Declaraţiile care au speriat Vestul
"Ce, suntem colonie? Ce decide poporul nu poate fi schimbat de nimeni, nici de Băsescu, nici de Merkel."
Victor Ponta premier al României

"A pune în vedere actualei puteri să nu mai facă niciun fel de presiune asupra Justiţiei este o exagerare."
Crin Antonescu preşedinte interimar al României

"Ar fi bine dacă politicienii de vârf ai Europei ar fi aşa competenţi ca Vladimir Putin."
Andrei Marga ministrul de Externe al României

victor_:

--- Citat din: micaela din Marți, 24 Iulie 2012, 22:34 ---intr-adevar, curat nepartinitor.
multumesc, Victor, ca te preocupa lectura mea de seara.  ;D

P.S. tu ce zodie esti? nu de alta, da' sa stiu daca e cazu' sa flutur niscai roshu prin topic.  ;D

--- Terminare citat ---

Te rog sa ma ierti daca te-am suparat, nu voiam sa fiu ironic (sau doar putin, foarte putin  :) ). Dar citind articolul mi-am adus aminte de tine si de spaima ta de "lovitura de stat" si ma gindeam sa ti-o alung, eu sau CTP-ul.
Tot CTP-ul mai zice ceva privitor la tabara baietilor care nu-ti plac, ceva ce am zis si eu acum citeva zile:
"Că USL a forţat legea, Constituţia, timpul pentru a-l trimite în faţa poporului, da, e adevărat. Dar singura soluţie pentru a rezolva democratic derapajul nedemocratic este sancţionarea  prin vot popular a „loviturii de stat” invocate de  T. Băsescu şi PDL.  Care, dacă au îndoieli în legătură cu corectitudinea referendumului, pot să ceară observatori europeni, dar nu să nege actul alegerii naţionale înainte ca el să se producă. "
Mie imi plac teribil referendumurile, as vrea sa ma intrebe mereu cineva cum as vrea sa fie lucrurile pe la noi prin tara.

In alta ordine de idei vad ca esti un fel de profiler de zodii, ba chiar vrei sa-mi fluturi ceva rosu prin fata.
Adica o aluzie ca as fi cam bou? ;D
Hmm, sa ma risc si eu in meseria asta de profiler? OK, fie.
Esti cumva profesoara?

Intre timp CTP-ul a mai scris un articol mult mai simplu de inteles. E cu oi si despre oi.
http://www.gandul.info/puterea-gandului/nu-mi-am-pierdut-mintile-9899750

Eu am simtul umorului si nu m-am suparat deloc, sper ca nici tu. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă