Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (336/578) > >>

micaela:
da, rocky, scoate aceasta razgandire din context. aici miza nu este revenirea lui basescu...eventuala pierdere prin fraudarea referendumului va avea consecinte pentru toata tara asta, care s-ar decridibiliza total prin ramanerea celor doi nefericiti pe care ii dispretuieste toata europa si america. aici nu mai e vorba de orgoliul lui basescu, ci de pretul pastrarii lui in contextul in care sunt semne evidente ca se urmareste fraudarea (de ce s-ar opri usl tocmai in aceasta etapa, cand au nesocotit tot, tot, pana acum?). basescu ar fi fost iresponsabil s-o tina pe-a lui, intr-o "barbatie politica" paguboasa... eventualele consecinte ar fi fost dezastruoase pentru noi. s-a razgandit explicand de ce. CTP are voluptatea pozitiilor extremiste.

micaela:
CTP se poate rafui cat doreste cu basescu... nu e important. cred ca important e raspunsul la urmatoarea intrebare: care varianta e mai nefericita pentru Romania: revenirea lui Basescu sau ramanerea USL-ponta-crin?

cine raspunde sa si argumenteze. nu se accepta raspunsuri "hormonale" de genul "de-aia".  ;D

rocky:
usl-ul se va opri doar cind cineva ii va pune piedica ... si cred ca poporul ar trebui sa faca asta prin referendum, sau mai bine spus prin invalidarea referendumului - daca ei s-au pregatit sa fure voturile prin neprezentarea majoritatii nu mai au ce fura, doar daca semneaza pe liste in locul nostru (si ii cred in stare de asa ceva...)

varianta cu votat pt basescu pica din start, pt ca (daca nu ma-nseala memoria) nici un presedinte sau guvern din lume, care au avut mandatul intr-o perioada de criza, n-au putut obtine majoritate la voturi

nickyblu:

--- Citat din: victor_ din Marți, 24 Iulie 2012, 21:31 ---Da, un articol foarte realist si nepartinitor. De fapt nu prea ai ce comenta pe marginea lui, e o insiruire de fapte.

--- Terminare citat ---
Deja m-am lamurit, Victor, pentru tine toate articolele impotriva lui Base sunt realiste si nepartinitoare :)
Dar sa stii ca au fost postate si articole impotriva usl, as fi foarte interesat de parerea ta si in cazul lor  ;)

silviu:

--- Citat din: micaela din Marți, 24 Iulie 2012, 22:59 --- cred ca important e raspunsul la urmatoarea intrebare: care varianta e mai nefericita pentru Romania: revenirea lui Basescu sau ramanerea USL-ponta-crin?

--- Terminare citat ---
cred ca nici nu mai conteaza. raul a fost deja facut. am ajuns iar si din nou de rasu-plansu europei :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă