Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
luciamanta:
--- Citat din: Caroline din Marți, 24 Iulie 2012, 11:47 ---"(...)hai la mine in Germania definitiv, ca nu mai ai ce spera in tara aia."
--- Terminare citat ---
Aşa cum bine spune Ileana Vulpescu în cartea sa "Candidaţii la fericire", "dintr-o viaţă în care lucrurile merg prost, ca şi dintr-o ţară-n care lucrurile merg prost, nu trebuie să fugi, deşi ai avea dreptul; nu trebuie, pentru că, pe lângă acest drept, ai şi anumite datorii. Nu e greu să fugi, e greu să rămâi. Trebuie să ştii să înfrunţi vicisitudinile prin care trece neamul tău şi vicisitudinile propriei vieţi."
silviu:
--- Citat din: Matei din Marți, 24 Iulie 2012, 11:01 ---la un moment dat sau mai bine zis la un loc dat, silviu comenta ceva de genul Ť cum sa primim instructiuni in limba engleza de la un rege ť sau cam asa ceva, nu stiu pe unde o fi postarea corecta si integrala. Totusi vad ca de la ue primim in engleza, in germana, etc. si ne extaziem sau ne lamentam, de la caz la caz.
--- Terminare citat ---
nu. ma gandeam cum ar fi ca regele sa ne adreseze un mesaj in limba engleza de ziua romaniei.ar fi de tot hazul.
in cazul UE e f simplu: putem sa nu-i bagam in seama si chiar sa parasim uniunea. uite-asa, sa moara merkel si barroso de ciuda!
micaela:
--- Citat din: Matei din Marți, 24 Iulie 2012, 12:18 ---ce le mai stie ea pe toate, dom'le! :)
--- Terminare citat ---
neah.... ti-am intuit natura cornuta ;D
micaela:
--- Citat din: silviu din Marți, 24 Iulie 2012, 12:20 ---nu. ma gandeam cum ar fi ca regele sa ne adreseze un mesaj in limba engleza de ziua romaniei.ar fi de tot hazul.
in cazul UE e f simplu: putem sa nu-i bagam in seama si chiar sa parasim uniunea. uite-asa, sa moara merkel si barroso de ciuda!
--- Terminare citat ---
;D
Doina:
S-a deliberat, se boicoteaza ! Iar cotatia interbancara: 4,64 !
Imi place tare mult cum combateti.
Va urmaresc cu deosebit interes.
...E sigur mama lui ?!!! :2funny: N-o fi cumva mama-surogat ?! :laugh:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă