Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Matei:
--- Citat din: micaela din Marți, 24 Iulie 2012, 11:19 ---bine, o data inteleg; dar sa nu-mi ceri si a doua oara ca nush' de mai reusesc.
ca sa nu te confuzez cu anglosaxona, ca te vad patriot, te intreb in RO: "barbate", ce zodie zici ca esti? (ca te vad usor berbec) ;D sau poate...taur? ::)
--- Terminare citat ---
30 martie.
micaela:
--- Citat din: Matei din Marți, 24 Iulie 2012, 12:09 ---30 martie.
--- Terminare citat ---
As I said: berbec ;D
Matei:
--- Citat din: NICOLAE din Marți, 24 Iulie 2012, 10:13 ---......ba eu zic sa o provocam ca le zice asa de bine si frumos ,,, ;D ;D ;D
--- Terminare citat ---
da' uite, e cineva care zice si mai frumos. nu loredana! ci CTP (strigate, urlete, wow, nu se poate, miselul, vandutul, etc etc). nu face nimic, mie imi place cum combate.
http://www.gandul.info/puterea-gandului/votez-da-ca-sa-aiba-cu-ce-se-sterge-basescu-9898968
Matei:
--- Citat din: Caroline din Marți, 24 Iulie 2012, 11:47 ---"Cine poate spune că mama, care m-a crescut chiar de când eram mititel, nu ştie cu exactitate ce fel de om sunt?, a declarat Victor Ponta.
Daca as fi citit asta pe topicul de bancuri, pe cuvant ca as fi ras, doar ca e nu e banc, deci e de plans. Sau demn de Caragiale.
Apropos de mama sus-numitului, mama mea are o cunostinta a carei fiica (acum stabilita in Germania de multi ani) a fost colega de liceu cu Victor Ponta. Ea mi-a povestit ca, atunci cand si-a sunat fata si i-a spus cine e prim ministru, a primit urmatorul raspuns: "Mama, daca pana si lingaul si mediocrul ala poate ajunge prim ministru in Romania, hai la mine in Germania definitiv, ca nu mai ai ce spera in tara aia."
--- Terminare citat ---
da, si eu am mai citit asta pe undeva. poate tot pe-aici. dar e un articol fain.
Matei:
--- Citat din: micaela din Marți, 24 Iulie 2012, 12:13 ---As I said: berbec ;D
--- Terminare citat ---
ce le mai stie ea pe toate, dom'le! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă