Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (330/578) > >>

Matei:

--- Citat din: Matei din Marți, 24 Iulie 2012, 09:51 ---si mie de elena udrea. si de roberta. si de madam' placinta. si ridzi. nici o grija, le (ii) vom revedea intr-o formula sau alta. deja madam' placinta s-a lepadat si chiar numele si l-a schimbat. cine urmeaza?

--- Terminare citat ---

din toata lista asta, sincer, de elenuta chiar imi place, emana o senzualitate aparte, fara a fi o frumusete extraordinara, are un nu stiu ce care te faci sa intorci capul dupa ea si sa o tot privesti. mi se pare foarte sexi. :)

micaela:

--- Citat din: Matei din Marți, 24 Iulie 2012, 11:00 ---te rog sa ma perchezitionezi! nu am nici un partizanat de recunoscut si nu ma ascund in spatele nici unei neutralitati. nu am ce sa aleg si de unde. woman, intelege o data, ca nu e greu.  :)

--- Terminare citat ---

bine, o data inteleg; dar sa nu-mi ceri si a doua oara ca nush' de mai reusesc.

--- Citat din: Matei din Marți, 24 Iulie 2012, 11:01 ---la un moment dat sau mai bine zis la un loc dat, silviu comenta ceva de genul Ť cum sa primim instructiuni in limba engleza de la un rege ť sa cam asa ceva, nu stiu pe unde o fi postarea corecta si integrala. Totusi vad ca de la ue primim in engleza, in germana, etc. si ne extaziem sau ne lamentam, de la caz la caz.

--- Terminare citat ---

ca sa nu te confuzez cu anglosaxona, ca te vad patriot, te intreb in RO: "barbate", ce zodie zici ca esti? (ca te vad usor berbec)  ;D sau poate...taur? ::)

Caroline:

--- Citat din: Matei din Marți, 24 Iulie 2012, 11:00 ---http://www.timesnewroman.ro/politic/7609-comisia-de-estetica-a-dat-verdictul-premierul-victor-ponta-este-frumos-si-detept

--- Terminare citat ---

"Cine poate spune că mama, care m-a crescut chiar de când eram mititel, nu ştie cu exactitate ce fel de om sunt?”, a declarat Victor Ponta.

Daca as fi citit asta pe topicul de bancuri, pe cuvant ca as fi ras, doar ca e nu e banc, deci e de plans. Sau demn de Caragiale.
Apropos de mama sus-numitului, mama mea are o cunostinta a carei fiica (acum stabilita in Germania de multi ani) a fost colega de liceu cu Victor Ponta. Ea mi-a povestit ca, atunci cand si-a sunat fata si i-a spus cine e prim ministru, a primit urmatorul raspuns: "Mama, daca pana si lingaul si mediocrul ala  poate ajunge prim ministru in Romania, hai la mine in Germania definitiv, ca nu mai ai ce spera in tara aia."

micaela:
Carol, sa nu-mi spui ca pe doamna aceea o cheama B_g___a, caci exact asta mi-a povestit si mie o cunostinta.

Caroline:
Nu o cheama asa, trebuie sa fie vorba de vreo cunostinta a unei cunostinte sau poate de o alta colega de liceu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă