Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
si fiindca am ajuns aici... zambesc la ideea ca legea lui Funeriu, asa imperfecta si improscata cu laturi subiective, de toti necunoscatorii, a pus pe o noua baza, mult mai obiectiva, situatia invatamantului si a celor care il servesc. acum nu mai avansezi fiindca te preocupi de scamele sefului (nu-l citez pe bitek, ca e o metafora prea "constipata" ;D), ci pentru ca ai merite concrete, masurabile "stiintific", pe criterii si punctaj. uite-asa...unii "isteti", din folderul lui Ponta, s-au vazut pusi exact acolo unde (nu) le era meritul si vice-versa. e de bine, asa cum era de bine si reinfintarea invatamantului profesional pe care, probabil, madam' Andronescu va binevoi iar sa-l avorteze inainte de a se fi re-nascut. :)
P.S. "bla, bla" ;D
Caroline:
Mica, eu stiam ca persoanele de fata se exclud, comentariul meu era unul la nivel majoritar general.
Ideea este ca daca toti, de la mic la mare, ar face atat cat pot in cercul lor de influenta fara sa mai piarda vremea preocupandu-se de capra vecinului, nici nu am mai avea despre ce sa vorbim... nu ar mai fi nevoie. ^-^
Si nu in ultimul rand, eu sunt dupa o saptamana in care am avut impresia ca nu sunt in Romania, desi basicaly eram chiar in Romania traditionala... paradoxurile sunt uneori atat de greu de digerat, ca momentan nu mai sunt in stare nici macar sa deschid televizorul. |o Circumstante atenuante, please!!! :giggle:
Caroline:
--- Citat din: bitek din Luni, 23 Iulie 2012, 14:44 ---Io as face. Si i-as invita pe toti (in @#&* mamii lor) sa guverneze Antarctica.
L.E. ...de la fata locului.
--- Terminare citat ---
Fa-o! Intrebarea este pe cine sa propui in locul lor?! :strambatura:
bit:
Neah, nu asa. Declaram razboi Germaniei si ne predam dupa 5 minute.
micaela:
--- Citat din: Caroline din Luni, 23 Iulie 2012, 16:02 ---Mica, eu stiam ca persoanele de fata se exclud, comentariul meu era unul la nivel majoritar general.
Ideea este ca daca toti, de la mic la mare, ar face atat cat pot in cercul lor de influenta fara sa mai piarda vremea preocupandu-se de capra vecinului, nici nu am mai avea despre ce sa vorbim... nu ar mai fi nevoie. ^-^
Si nu in ultimul rand, eu sunt dupa o saptamana in care am avut impresia ca nu sunt in Romania, desi basicaly eram chiar in Romania traditionala... paradoxurile sunt uneori atat de greu de digerat, ca momentan nu mai sunt in stare nici macar sa deschid televizorul. |o Circumstante atenuante, please!!! :giggle:
--- Terminare citat ---
Caroline, dar aici nu este deloc vorba de capra vecinului, ci chiar de capra noastra, ingrozitor de raioasa, lately. ce facem, o lasam sa zburde, turbata si murdara? :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă