Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (314/578) > >>

nickyblu:

--- Citat din: victor_ din Joi, 19 Iulie 2012, 00:45 ---Articolul nu e deloc vulgar, abject, doar pe alocuri forma lui e discutabila, se vrea acid, chiar putin pamfletar.

--- Terminare citat ---
P.S. Dupa parerea mea daca-i spui unuia intr-o declaratie publica "flatulent" in loc de "bas....os" pe baza unei similaritati a numelui, e o vulgaritate perversa. Nici chiar daca avea vre-o conditie medicala care implica fabricarea mai abundenta a flatutulentelor decat noi ceilalti, nu avea vre-un drept sa faca asa ceva.
Ce sa-i faci?...................mi-a mai scapat una..............promit sa nu mai fac pana data viitoare  ;D

Matei:
ai multa dreptate nickyblu...
numai ca ma gandesc ca se poate lua atitudine, se poate protesta, se poate dezbate in mod civilizat, fara sa cadem in istericale si alte cele de gen.  destul o fac compatrioti de-ai nostri la tv, in ziare si ori pe unde apuca si-si pun poalele in cap zi si noapte.
nimeni nu zice sa ramai indiferent la nedreptate, nu cred ca este apanajul tineretii, vezi ce zice tudor gheorghe intr-o postare de pe-aici; el nu ramane indiferent la nedreptate, o spune clar si raspicat, in ciuda anilor nu prea tineri. si ca el sunt multi altii care, din pacate, nu ajung in mass media din cauza celorlalti cu mai mult tupeu, si dintr-o tabara si din cealalta.
victor (de pe forum, nu cel din viata publica  :)) nu traieste in elvetia si totusi abordeaza tema in mod matur si relaxat: daca el poate - si din cate am inteles tot tanar este- inseamna ca putem si noi ceilalti, mai tineri sau mai batrani.
si ca sa putem critica sau intelege, intr-adevar, este nevoie sa cunoastem ce zice si partea cealalta. ce mi-as dori eu este sa nu ne suparam noi, unii pe altii aici si sa ne aducem diverse invinuiri, etc, din cauza a ceea ce se intampla pe esichierul politic in momentul de fata. linkul acela l-am postat in gluma, l-am citit pe deasupra, asa, mi s-a parut comic la tocmai ce-mi scrisese micaela cu "uraciosule" atunci cand eu imi dadusem cu parerea (intr-un mod politicos, zic eu) in legatura cu un text al lui liiceanu.  de-aceea si incepusem postarea cu acel "da, sunt un uracios...".  dar nu s-a sesizat umorul din pacate si spiritele s-au infierbantat.  ceea ce este de lamentat.

nickyblu:
Nu cred ca suntem aici sa ne suparam unii pe altii :)
Si eu cred ca unda de nervozitate care mai scapa uneori e din cauza celor care se intampla pe plan politic.
Nu pot sa cred ca am venit ieri si primul lucru pe care l-am facut a fost sa deschid televizorul sa ma uit la ce mai e prin tara.
Mare greseala....... :hammer:
Noroc ca maine plec in excursie si scap de "belea" :)
Imi cer scuze daca am fost mai caustic, sper sa ne intalnim in excursii si sper sa facem bascalie de "ei" la o bere, in loc sa ne agitam degeaba.  :thumbup:
Am raspuns un pic mai tarziu pentru ca am vizionat si eu din Tudor Gheorghe si m-a prins  ;)
Acum ma duc sa ma pregatesc de plecare  :yeah:
O seara placuta tuturor si multa voie buna!

almi_gabi:
V-am urmarit discutiile pe tema politicii , bineneteles ca aceasta tema este una care mai "incinge" spiritele.  :tickedoff:  Eu una nu sunt o amatoare de politica si in general nu prea ma entuziasmeaza disputele pe aceasta tema. Eu am citit fragmente si bucati despre politica ( am mai avut candva "tresariri" de curiozitate despre cum se face politica) si printre multe altele l- am descoperit pe Noam Chomsky si legile lui despre manipulare caci politica se bazeaza mult pe manipularea maselor.
Cel care a explicat regulile manipularii în politica le-a stabilit și ordonat a fost Noam Chomsky. El a explicat cele 10 legi ale manipularii pe care politicienii chiar si daca nu le cunosc le aplica instinctiv.
O cautare pe google si le veti gasi asa ca nu are rost sa le insir eu ca la scoala! 

Iar ceea ce se intampla acum precum sa distragi atentia de la problemele sociale reale, indreptând-o catre alte subiecte cu mare impact emoțional, in ideea ca poporul trebuie sa aiba mereu mintea ocupata cu altceva decât problemele lui adevarate, este folosita din plin.
Sau sa creezi o problema grava, care angajeaza masiv opinia publica, și tot tu sa vii cu soluții este un caz tipic de manipulare cum ca puterea da semne ca-i profund implicata in rezolvarea chestiunilor sociale!!! 

Candva Brucan spunea ca ne vor trebui 20 de ani pana sa ajungem la o democratie cat de cat pe aproape de ceea ce ar trebui sa fie . Eu cred ca ne mai trebuie mult mai mult.  oO
La atatia ani de la revolutie eu una nu am avut vreodata, in vreunul din guverne, impresia ca le-ar pasa cat de putin de populatie ci numai de interesele lor!

Matei:

--- Citat din: nickyblu din Joi, 19 Iulie 2012, 19:23 ---Nu cred ca suntem aici sa ne suparam unii pe altii :)
..................O seara placuta tuturor si multa voie buna!

--- Terminare citat ---

sunt bucuros de concluzia la care ai ajuns! drum bun si distractie la maxim!
si fiindca veni vorba de bucurie, am dat de acest link muzical care aduce in discutie un eveniment... poate ca ar trebui sa-l pun la muzica dar mi se pare mai potrivit aici: este vorba de un concept care-mi place foarte mult, "flash mob"!
Som Sabadell flashmob

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă