Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
NICOLAE:
--- Citat din: silviu din Luni, 16 Iulie 2012, 13:49 ---adica de ce nu si-ar permite? le-ar fi rusine de rege? ;Dam observat ca atunci cand vorbesc despre monarhie, toti se gandesc la regele mihai. numai ca, regele mihai are peste 90 de ani :( asa ca, de-un par examplu, cine ar fi urmasul regelui? ???
--- Terminare citat ---
..zic si eu Printul Nicolae(nu de mine este vorba :) ) a aparut la balcon cu el in 90 era un copilas,acum are pana n 30 de ani cred;
Matei:
--- Citat din: silviu din Luni, 16 Iulie 2012, 13:49 ---adica de ce nu si-ar permite? le-ar fi rusine de rege? ;Dam observat ca atunci cand vorbesc despre monarhie, toti se gandesc la regele mihai. numai ca, regele mihai are peste 90 de ani :( asa ca, de-un par examplu, cine ar fi urmasul regelui? ???
--- Terminare citat ---
oricat de obraznici, tupeisti ar fi, cred totusi ca pe undeva trebuie sa mai existe o urma de bun simt care i-ar face, poate, sa le fie rusine sa se manifeste asa cum o fac de 22 de ani incoace. Poate isi vor da seama ca au intrecut orice masura si-si vor spune ca a venit timpul sa se potoleasca si sa dea dovada de o minima decenta si ca nu mai pot ingrosa soriciul la nesfarsit. poate ca sunt eu prea increzator in natura umana.
inc az ca regele nu mai poate iesi la inaintare, god save the queen, principesa margareta cred ca a primit pregatirea necesara in acest sens (n-am de unde sa stiu daca are puterea si energia necesara, dar daca la rudele lor din anglia, se poate, de ce nu s-ar putea si la noi? banuiesc ca multi se gandesc in acest moment si la principele consort
) pacat ca acest lucru nu s-a intamplat acum vreo 10 ani, tara ar fi fost pusa deja pe o alta orbita). dar daca politicienii nostri ar sari si pe dansa, atunci, doamne fereste chiar am avea de ce sa zicem "god save the queen"!
Matei:
http://www.gandul.info/puterea-gandului/scrisoare-catre-presedintele-burkinei-faso-9859390
Ce e democraţia românească? Un muşuroi de furnici roşii; nimeni nu-şi doreşte să fie la mijloc...
micaela:
--- Citat din: Matei din Luni, 16 Iulie 2012, 16:28 ---oricat de obraznici, tupeisti ar fi, cred totusi ca pe undeva trebuie sa mai existe o urma de bun simt care i-ar face, poate, sa le fie rusine sa se manifeste asa cum o fac de 22 de ani incoace. Poate isi vor da seama ca au intrecut orice masura si-si vor spune ca a venit timpul sa se potoleasca si sa dea dovada de o minima decenta si ca nu mai pot ingrosa soriciul la nesfarsit. poate ca sunt eu prea increzator in natura umana.
inc az ca regele nu mai poate iesi la inaintare, god save the queen, principesa margareta cred ca a primit pregatirea necesara in acest sens (n-am de unde sa stiu daca are puterea si energia necesara, dar daca la rudele lor din anglia, se poate, de ce nu s-ar putea si la noi? banuiesc ca multi se gandesc in acest moment si la principele consort
) pacat ca acest lucru nu s-a intamplat acum vreo 10 ani, tara ar fi fost pusa deja pe o alta orbita). dar daca politicienii nostri ar sari si pe dansa, atunci, doamne fereste chiar am avea de ce sa zicem "god save the queen"!
--- Terminare citat ---
nici nu vreau sa-mi imaginezi in ce mocirla mediatica ar tara-o pe printesa Margareta...din pacate eu nu mai cred ca bunul simt e la locul lui...presa e plina de mizerie si parca nimic nu mai e sfant... imi amintesc ce golanii debitau prin presa despre monarhie, despre regele mihai, dupa revolutie, cand le-a fost teama ca ar putea reveni... una e sa ai o opinie istorico-politica despre o anumita pozitie a regelui, la un moment dat, si sa ti-o exprimi in termeni civilizati chiar daca negativi (toti avem dreptul la o opinie), si alta e sa improsti cu noroi pe teme de mahala...
un lucru este incontestabil: "clasa" familiei regale. Am urmarit-o si pe regina Ana la "Profesionistii", cu admiratie: nimic fals, nimic fortat, naturalete, normalitate, buna educatie, valorile morale la locul lor... Asta inseamna "clasa".
silviu:
--- Citat din: micaela din Luni, 16 Iulie 2012, 16:37 ---din pacate eu nu mai cred ca bunul simt e la locul lui...
--- Terminare citat ---
nici eu!
cu ajutorul lu' gogu am descoperit:
Prin noul Statut al Casei Regale, din 30 decembrie 2007, Nicolae a fost desemnat al treilea în ordinea succesiunii la tron, după Principesa Margareta, prima născută a regelui Mihai şi după propria mamă, Principesa Elena.
da' o nelamurire tot am: acesti mostenitori cunosc limba romana? ??? :-\
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă