Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Matei:
--- Citat din: micaela din Vineri, 13 Iulie 2012, 12:45 ---mai fac o pauza, mai arunc un ochi in presa, mai citesc ce gandeste Cartarescu.... si iar se enerveaza piticul negru ;D
http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-radacinile-raului-991760.html
--- Terminare citat ---
are dreptate pe ici pe colo, dar daca ceilalti nu si-ar fi batut joc de tara si de oameni in toti acesti ani de zile, nu s-ar fi ajuns la situatia de astazi. oricum, ei = ei, nu exista nici o diferenta. azi au tricou portocaliu, maine verde, poimaine rosu, se cearta, merg la bere impreuna si fac misto. pe seama cui?
si daca e sa ne luam dupa "scarba" resimtita de bitek, am putea sa-i indemnam pe toti sa plece, sa ne lase: au acumulat destul incat sa-si faca o tara altundeva si unde sa se bata si sa se injure, sa se fure si plagieze intre ei pana cand se vor satura.
micaela:
am formulat un raspuns pe alt topic:
putem fi impotriva tuturor din politica dar din pacate nicio tara nu se poate sustrage sistemului politic. suntem nevoiti a face optiuni in "oferta' existenta pe piata, pana la urma esantion a ceea ce suntem toti. si stiu ca printre noi cei de AICI, cum spui tu, exista destui oameni de calitate. de aceea imi place sa cred, in naivitatea mea, ca si ACOLO se mai strecoara cate unul, doi care sunt (mai) bine intentionati decat marea masa. Sintagma asta "toti o apa si-un pamant" nu-mi place caci e o generalizare, prin natura ei nedreapta. a spune ca toti profesorii primesc spaga, de exemplu, ar fi o teribila injustitie...poate ca si a spune "toti oamenii politici sunt neoameni" e la fel....
cat despre pedepsirea profesorilor care iau spaga...hm...desi sunt "de-ai mei" am sa-ti spun ca mi se pare corect sa fie asa, pentru ca in momentul in care favorizezi un elev/student, ii defavorizezi pe toti ceilalti, poate anulezi o sansa altuia care a invatat cinstit...
orice forma de incorectitudine trebuie sanctionata. pare dur ce spun dar... daca bagam in normalitate si acceptabil, la nesfarsit, minciuna, incorectitudinea, nu o sa ne mai "curatam" si nu o sa ne mai civilizam in veci.
silviu:
Un german face turul Europei cu bicicleta. N-a păţit nimic, până în România, unde a fost jefuit
Un adolescent german în vârstă de 17 ani, care împreună cu un grup de tineri face un tur al Europei pe bicicletă, a fost tâlhărit de bagaje şi de bicicletă, în judeţul Constanţa, la scurt timp după ce a intrat în România, autorul tâlhăriei fiind tot un tânăr de 17 ani.
Matei:
--- Citat din: silviu din Vineri, 13 Iulie 2012, 13:51 ---Un german face turul Europei cu bicicleta. N-a păţit nimic, până în România, unde a fost jefuit
Un adolescent german în vârstă de 17 ani, care împreună cu un grup de tineri face un tur al Europei pe bicicletă, a fost tâlhărit de bagaje şi de bicicletă, în judeţul Constanţa, la scurt timp după ce a intrat în România, autorul tâlhăriei fiind tot un tânăr de 17 ani.
--- Terminare citat ---
Nu se poate! in Romania s-a intamplat acest lucru?
--- Citat din: micaela din Vineri, 13 Iulie 2012, 13:02 ---am formulat un raspuns pe alt topic:
putem fi impotriva tuturor din politica dar din pacate nicio tara nu se poate sustrage sistemului politic. suntem nevoiti a face optiuni in "oferta' existenta pe piata, pana la urma esantion a ceea ce suntem toti. si stiu ca printre noi cei de AICI, cum spui tu, exista destui oameni de calitate. de aceea imi place sa cred, in naivitatea mea, ca si ACOLO se mai strecoara cate unul, doi care sunt (mai) bine intentionati decat marea masa. Sintagma asta "toti o apa si-un pamant" nu-mi place caci e o generalizare, prin natura ei nedreapta. a spune ca toti profesorii primesc spaga, de exemplu, ar fi o teribila injustitie...poate ca si a spune "toti oamenii politici sunt neoameni" e la fel....
cat despre pedepsirea profesorilor care iau spaga...hm...desi sunt "de-ai mei" am sa-ti spun ca mi se pare corect sa fie asa, pentru ca in momentul in care favorizezi un elev/student, ii defavorizezi pe toti ceilalti, poate anulezi o sansa altuia care a invatat cinstit...
orice forma de incorectitudine trebuie sanctionata. pare dur ce spun dar... daca bagam in normalitate si acceptabil, la nesfarsit, minciuna, incorectitudinea, nu o sa ne mai "curatam" si nu o sa ne mai civilizam in veci.
--- Terminare citat ---
ai si tu dreptatea ta, sau ai dreptate pur si simplu... am vorbit la necaz mai devreme si nu am apucat sa exprim cum trebuie tot ce gandeam. mai ales ca daca cei mai mici continua sa umble cu ocaua mica, va fi ocazia ideala ca justitia, politia sa se ocupe de ei, ignorand cazurile grase.
--- Citat din: dauina din Vineri, 13 Iulie 2012, 09:02 --- :offtopic: Se intoarce Ponta supărat de la Bruxelles și le spune colegilor:
- Cred că trebuie să dau o ordonanță să schimb atribuțiile Comisiei Europene! :-)))))
--- Terminare citat ---
tare bancul!
micaela:
mie-mi pare ca-s in vizor si cazuri grase, de ceva vreme. ;) si pare-se ca s-a ajuns si la cele obeze; cred ca asta a si declansat nebunia de fatza. :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă