Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
Adda, virtual ai trecut demult testul ;D
te asteptam la Bucuresti :)
micaela:
--- Citat din: bitek din Marți, 10 Iulie 2012, 14:30 ---bre fetilor, daca voi ma mai plimbati asa in balon, io-mi iau galetusa si lopatica si mut la alt nisip :bully:. Iote la ele, m-ati vazut singur (ca mic nu pot spune ;D)
--- Terminare citat ---
Asa te-am invatat eu, bit, sa te porti cu fetitele? ;D
si stii ceva? eu am treaba si stau sa te supraveghez pe tine. acuma ca esti la grupa mare, descurca-te singur. :buck2:
adda:
pana ajung eu la Bucuresti...se face coada ;D ;D
adda:
--- Citat din: bitek din Marți, 10 Iulie 2012, 14:30 ---bre fetilor, daca voi ma mai plimbati asa in balon, io-mi iau galetusa si lopatica si mut la alt nisip :bully:. Iote la ele, m-ati vazut singur (ca mic nu pot spune ;D)
Ce ziceti voi (mica si cu dauina), nu dam noi nas in nas maine seara :knuppel2:...
Si tu, fruncea, ce, crezi ca daca esti mai incolo nitel, n-om da nas in nas prin fro excursie... :box:...te vaz io atunci cat de repede fugi!
--- Terminare citat ---
;D ;D pai am si eu tupeu acum... :P
bit:
Normal, orice pekinez la el in curte e o bestie ucigasa mancatoare de rechini ;D ;D
bre fetilor, io ma uitai in urma...ce vanzoleala! ;D. Numai sa nu ne urecheste admin-ul. Nu vreti voi sa ne luam masinutele si papusile si sa ne mutam...io stiu, pe topicul de chat? zic si io...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă