Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (286/578) > >>

micaela:
nush' cum procedati, da' eu ma bag in comisia de evaluare, ca un frate mai mare ce sunt.  ;D

adda:

--- Citat din: micaela din Marți, 10 Iulie 2012, 14:21 --- :) de cate ori vad un copil frumos nu pot sa ma abtin... ii ador. si culmea e ca inainte de a-i avea pe ai mei, n-aveam nicio sensibilitate speciala in sensul asta...

--- Terminare citat ---
pai te inteleg (mai ales cand vezi unul atat de frumos)...eu chiar nu am nicio treaba, imi plac toti copiii, nu conteaza ca nu sunt ai mei, in special cei mici...

micaela:
before sa-i am pe ai mei, eram destul de neutra in privinta copiilor, insa nush' prin ce miracol, dupa aceea, mi s-a dezvoltat o sensibilitate foarte mare in privinta lor. sufletul imi devine fondant cand vad prichindei..., indiferent ai cui sunt.... :)

adda:

--- Citat din: micaela din Marți, 10 Iulie 2012, 14:25 ---nush' cum procedati, da' eu ma bag in comisia de evaluare, ca un frate mai mare ce sunt.  ;D

--- Terminare citat ---
eu sunt cam departe  ;D

--- Citat din: micaela din Marți, 10 Iulie 2012, 14:28 ---before sa-i am pe ai mei, eram destul de neutra in privinta copiilor, insa nush' prin ce miracol, dupa aceea, mi s-a dezvoltat o sensibilitate foarte mare in privinta lor. sufletul imi devine fondant cand vad prichindei..., indiferent ai cui sunt.... :)

--- Terminare citat ---

pai atunci cand vezi niste mogaldete jucause cum naiba sa nu-ti placa?  :)

bit:
bre fetilor, daca voi ma mai plimbati asa in balon, io-mi iau galetusa si lopatica si mut la alt nisip  :bully:. Iote la ele, m-ati vazut singur (ca mic nu pot spune  ;D)
Ce ziceti voi (mica si cu dauina), nu dam noi nas in nas maine seara :knuppel2:...
Si tu, fruncea, ce, crezi ca daca esti mai incolo nitel, n-om da nas in nas prin fro excursie... :box:...te vaz io atunci cat de repede fugi!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă