Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (281/578) > >>

micaela:
daca tot suntem in topicul "barfe" >:D... >:D
azi am schimbat opinii cu o cunostinta mai veche din mediul profesional si mi-a spus ca fiica ei a fost colega de clasa, in liceu, cu copy-paste. intre timp, sefa de promotie a unei facultati de top, confirmand fenomenul de exod al elitelor, fata doamnei a emigrat.
La "schimbarea garzii" parlamentului, intr-o discutie telefonica, cunostinta mea a intrebat-o pe fiica dumneaei daca stie cine a devenit prim ministru? cand a rostit numele, raspunsul fetei a fost "mama, daca asta a devenit prim ministrul Romaniei, fa-ti bagajele si vino la mine definitiv". opinia fostei sale colege despre copy-paste se pare ca e din zona "pupi-n... fara caracter".
iaca, inca o data se confirma ca simtzesc bine personii. :)

micaela:
stire: Merkel da de pamant cu guvernul Ponta.  >:D
astept cu frenezie si demisia pentru plagiat.  >:D

silviu:

--- Citat din: Caroline din Luni, 09 Iulie 2012, 20:35 ---Silviu, apreciez ca ai citit.  ;D
Sa inteleg ca in ce priveste poliomielita, esti de acord?  :giggle:

--- Terminare citat ---
mai ce-mi plac glumele tale! :2funny: atata vreme cat vaccinarea antipolio e cuprinsa in programul national de imunizari, e clar ca boala nu e eradicata.

--- Citat din: micaela din Luni, 09 Iulie 2012, 21:44 ---stire: Merkel da de pamant cu guvernul Ponta.  >:D

--- Terminare citat ---
si ce? si guvernul ponta da de pamant cu merkel :box:

micaela:
am vazut-o pe nepotica lui bit in alte trei foto decat cea postata pe forum si trebuie sa spun (nu pot, nu pot sa ma abtin) ca e absolut o splendoare de copil, cu unii din cei mai frumosi ochi pe care i-am vazut in my life, si inteligenti pe deasupra. nush' ce sa zic.... daca asa ies copiii in familia lui bit....hm, doamnelor, eu m-as gandi bine, bine  ;D.
din pacate, eu m-am nascut prea devreme si mi-am facut si norma pentru patrie, contribuind echilibrat la piramida demografica (si fata si baiat), insa daca as fi in locul dvs...... ;)

bit, mai pune o foto cu superbiciunea ta, dar din fata, sa-si bucure si altii sufletul  :)

bit:
Bre! Si totusi...sa tinem cont de aspectul ca nauca de soru-mea s-ar putea sa fi luat copilul gresit de la spital...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă