Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
rocky:
--- Citat din: bitek din Vineri, 29 Iunie 2012, 11:10 ---http://www.google.com/nexus/#/7
(uitati-va la pret!!! :o)
Iar la caracteristici si specificatii tehnice e "avion"! Si va fi fabricata de ASUS, adica va fi un produs ridicat calitativ. Cred ca o sa ma gandesc serios sa-mi iau si eu. Oricum va urma un mare balamuc pe piata tabletelor. Nu e exclus sa vedem cateva falimente. Sa-i vad pe Evolio cu nesimtirea lor pe are inca o tin la 1500 de lei, dar ce vorbesc de astia, ei nici nu exista...pe Samsung cu Tab-urile lor, ba chiar pe Apple, ce vor face ei cu iPad-ul de 1000 $ cand asta va fi 200$? Daaa, urmeaza vremuri interesante! Asa ca, pana apare, asteptam si ne antrenam... Pardon:
--- Terminare citat ---
deocamdata android-ul nu se poate compara cu apple la fluenta in miscare si finisajul nu doar al device-ului, ci si al aplicatiilor ... nu mai vorbesc de compatibilitatea programelor intre diverse aparate, ca aici android-ul e praf
de curiozitate luasem o tableta de 7" de la allview si nu m-a incintat deloc; tot ipad as folosi cel putin pina cind o ajunge android-ul la versiunea 10 :)
bit:
Dap, exact atunci o sa aiba si iPad-ul tau port USB si o sa poti copia in si pe el diverse fara sa folosesti shit-ul ala flamboiant de iTunes. Iar allview nu prea-i tableta, e mai mult o glumita. Tablete sunt Galaxy, Xoom-ul...si iPAd, bineinteles. Nu neg, sunt frumoase, elegante, excelent optimizate insa nu suport ideea de a face ce vrea Apple, atata timp cat e produsul meu, ca doar l-am cumparat, nu? (si chiar cu o galagie de bani!)
rocky:
am apucat sa pun mina pe mai tot ce inseamna tableta cu android in ultima vreme (din cauza serviciului) si nu sint diferente f mari intre jucaria de la allview si produsele samsung sau asus pe partea de soft - cel putin mie nu mi-a placut niciuna ... poate din cauza ca folosesc apple de prea multa vreme si m-am obisnuit cu softul lor
almi_gabi:
ziua de sambata mai lunga cu 1 secunda
În ultimii 40 de ani, la timpul efectiv au fost adăugate 24 de secunde.
Eu tot nu pricep asta cu adaugatul/scazutul de secunde. Pana acum 40 de ani nu se mai adaugau sau scadeau secunde, acum de ce o fi devenit asa de important?
NICOLAE:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 30 Iunie 2012, 19:51 ---ziua de sambata mai lunga cu 1 secunda
În ultimii 40 de ani, la timpul efectiv au fost adăugate 24 de secunde.
Eu tot nu pricep asta cu adaugatul/scazutul de secunde. Pana acum 40 de ani nu se mai adaugau sau scadeau secunde, acum de ce o fi devenit asa de important?
--- Terminare citat ---
am citit de curand pe undeva prin e-ziare ca asa cum a aparut timpul tot asa si va disparea,si sper sa nu gresesc dar imi este lene sa caut cu exactitate, universul nu se dilata cum se credea ci timpul incetineste(?),pai cu descoperirile astea de instrumente de mare precizie cred ca se poate calcula mai precis timpul,si daca mai iei in calcul ca timpul este o dimensiunee....ai inteles ceva?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă