Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
adda:
http://www.hotnews.ro/stiri-diaspora-12598514-subiect-bacalaureatul-din-franta-prezentati-formalitatile-care-trebuie-indeplineasca-marochinier-care-vrea-isi-protejeze-marca-falsificatorii-din-romania.htm
bit:
E ca-n bancul cu reclama nemteasca pentru turism in Romania "Vizitati Romania! Masina dvs. e deja acolo." (din pacate nu iese fum fara foc). Pe de alta parte, cand e vorba de francezi, ma bucur nespus cand ii vad cum sunt terorizati de conationalii nostri bruneti. Pana acu` ceva timp, ne acuzau pe noi de rasism si discriminare. Abia acum au inteles si ei... :)
adda:
abia sunt mai putini la noi ...daca au plecat. Ce rea sunt ;D
Stii cum e ....e usor sa vorbesti cand nu esti implicat...acum nu mai au ce face...
bit:
Vaaaaiii, Adda! Ce rasista esti! Pfoai, n-am mai vazut! Ia si tu exemplu de toleranta si buna vecinatate de la mine (sau de la fratili, ca si ea-i la fel, la capitolul asta ;D) si spune: "pot trai langa ei, insa pe planete vecine". Sau "imi sunt tare simpatici, ba chiar mi-as fi dorit sa mai fi trait un pic Antonescu". Sau "mi-as dori sa le simt lipsa", "banuiesc ca ei sunt singurii care ar rezista la un atac cu armament atomic. Insa nu strica sa fim siguri"
adda:
pai nu am nimic cu ei...da sa fie civilizati ;D :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă