Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (268/578) > >>

Emi 53:

--- Citat din: micaela link=topic=148.msg76857#msg768.
votez pentru simplitate si timp liber.  :)
[/quote --- Foarte frumos spus Micaela,si cred ca asta este un mod in care putem sa ne regasim.Recunosc deasemenea ca BANUL are o mare putere,si trebuie cel putin la inceput o multa vointa sa spui, apoi,sa o faci ;OK,pierd bani dar ma castig pe mine.Bine inteles ca nu vorbesc de situatiile de a castiga bani pt. existenta ,ci despre downshifting.
--- Terminare citat ---

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Vineri, 15 Iunie 2012, 16:07 --- Anul asta am ajuns, intamplator, la Bacaia (langa Geoagiu) si am fost fascinata de ruralitatea aproape nealterata a locului.

Bacaia
Ori "nu sunt eu dusa la tzara" (caci n-am avut rude acolo) si am o mare sete de rural si natura, ori Bacaia e intr-adevar o bucatica de rai  :)

--- Terminare citat ---

Mica, minunate poze, superbe locuri. asta ti-am furat-o si e la loc de cinste pe desktop ;), parca ma imbie la drum...cand gasim astfel de locuri parca nu ne mai saturam de ele, doar ca-s prea putine ori nu stim noi unde sa la cautam.
multumesc ca le-ai postat, chiar simteam nevoia de ceva simplu, frumos si relaxant  :)

micaela:
ma bucur ca v-au placut. furati linistiti crampeie de simplu si autentic.  :)
si mie imi place fotografia asta, guess...zidul din piatra, umbra copacului....cer si liniste.

micaela:

--- Citat din: micaela din Vineri, 15 Iunie 2012, 16:19 --- detaliile originale

--- Terminare citat ---

erata: originare :slap:

Caroline:
Da' daca aveti chef de asa ceva, de ce nu-mi faceti voi o vizita? Eu traiesc si muncesc in astfel de locuri... Scoala la care predau este una veche de 160 de ani, prima scoala germana din Romania, aceeasi in care am absolvit si eu clasa a VIII-a. Aici chiar pot sa fac downshifting, nu?!  ;D
http://www.scoala-agnita.ro/

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă