Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Emi 53:
Fara sa stiu ca exista acest ;curent;downshifting,de ceva timp am renuntat sa mai lucrez de vineri de la ora 14, cu toate ca din punct financiar pierd destul de mult, dar super savurez timpul meu liber.Ma bucur de decizia mea cu toate ca am avut f. multa ,;opozitie;;dar mie personal imi confirma ca intuitia pe care o avem la un momet dat trebuie sa o urmam.In fond noi suntem cei care ne decidem calitatea vietii.
Matei:
tot legat de downshifting: acum ceva timp am aflat dintr-un reportaj despre "ciobanul cu laptop", un tanar care a renuntat la profesia pe care o avea si s-a apucat de "oaierless" in varf de munte. mi-a placut ideea. cand a venit printul charles in romania (nu, nu va emotionati, printul nu se apuca de downshifting inca!), am dat peste un articol despre vizita lui la botiza si peisajele erau extraordinar de frumoase; mi-au amintit de oierul nostru cu laptop. iar de curand am vazut acest articol aici despre downshifting. caroline si emi sunt adepte, deci se poate. eu m-am cam saturat de naveta si delegatii... care mergeti la botiza cu mine?
Matei:
--- Citat din: Emi 53 din Vineri, 15 Iunie 2012, 12:34 ---...In fond noi suntem cei care ne decidem calitatea vietii.
--- Terminare citat ---
as vrea sa cred ca este adevarat.
Emi 53:
Daca crezi cu adevarat , fara indoiala , rezonezi cu acel lucru si primesti forta si mai ales intelepciunea de a lua deciziile corecte.Sunt convinsa de acest lucru .
Caroline:
--- Citat din: Matei din Vineri, 15 Iunie 2012, 12:49 ---care mergeti la botiza cu mine?
--- Terminare citat ---
Moi! ;D Da'-mi iau si eu laptopu', ca vreau sa ma apuc de scris. Primul meu roman se va numi nu "The Oaierless", ci "The Waitress"... vorbesc serios, ma gandesc la asta de ceva ani. :P Insa pana una-alta, incep downshiftingul vara asta... in iulie ma duc cu copii intr-o tabara ecologica. O sa dormim in iurte... :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă