Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (263/578) > >>

Doina:
Buna ! Nu stiu daca ma aflu unde trebuie ! E prima intrare, prima strigare... Voiam sa multumesc autoarei postarii Abatiei Melk ( ce de genitive !). N-am vazut-o inca. De abatie, zic...! Am citit doar Umberto Eco. Mi-a placut materialul prezentat. Am tot cautat excursii SC. Cele in care eram cit de cit interesata s-au inchis, altele n-am gasit...Incerc sa ma familiarizez cu modelul site-ului si sa-mi dau seama ce vom face pe-aici ! Bucuresti, 59 ani, separated....without children
...Am aflat deja o chestie care ma saciie...stilul asta de verificare, cu litere si socoteli...Macar daca erau functii !  :)

luciamanta:
Buna, draga Doina. Bine ai venit in comunitatea Singles Camp! Ma bucur ca ti-a placut postarea referitoare la Abatia Melk, eu am preluat-o de pe site-ul "descopera.travel". In sectiunea "Pentru nou intrati" vei gasi subsectiunea "Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!", subsectiune unde ne poti spune cateva cuvinte despre tine. Poate ne dai ocazia sa te cunoastem, se organizeaza intalniri si actiuni in fiecare week-end.  :)

luciamanta:
Doina, spune-mi te rog, esti din Bucuresti?

Doina:
Am scris, draga mea ! De-acolo sunt... Scotocesc dupa noi veniti... :) Multumesc pentru primire !

luciamanta:

Irina Mavrodin - profesor de literatură franceză la Universitatea din București, traducătoare de limba franceză, poetă și eseistă

http://www.observatorcultural.ro/A-murit-Irina-Mavrodin*articleID_27009-articles_details.html

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă