Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (249/578) > >>

bit:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Aprilie 2012, 11:33 ---Se intampla ceva ciudat. de pe adresele mai multor cunoscuti imi vin mailuri "fantoma", cu linkuri pe care, bineinteles, nu le accesez. straniu e ca vin in ID-uri diferite, de la adrese care n-au contact, deci inclin sa cred ca e un fenomen amplu. aveti grija sa nu accesati astfel de linkuri; riscati sa va treziti cu virusi.

--- Terminare citat ---
Mica, daca deschizi link-ul din mail, sigur ti-ai fericit laptopul! Asa ca da-i delete fara mila si fara sa te gandesti de doua ori. Si daca vrei sa faci o fapta buna, spune-le expeditorilor ca ar cam fi cazul sa-si ia un antivirus decent (mai ales ca exista solutii bune moka. Da, moka, moka). Si eventual sa mai schimbe parola contului de mail, asa, din pliciseala. :)

micaela:
pai n-am deschis linkurile ca mi-am dat seama ca nu-s de la preopinenti, ca erau fara formulele de politete obisnuite.  :) o sa-i atentionez. da' am zis ca ar fi util sa trag un semnal de alarma si aici, intru prevenirea celor care eventual nu cunosc pericolu'.

adda:
si eu am primit mailuri de-astea, da le-am sters fara mila  ;D

bit:
No ase, mai! Vezi, d-aia-mi place mie sa stau cu voi, nu faceti eforturi!  ;D

adda:
si noua tot de-aia  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă