Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
--- Citat din: Caroline din Luni, 16 Aprilie 2012, 17:52 ---o tensiune constructiva intre Bine si Rau...
--- Terminare citat ---
ce exercitiu intelectual splendid. practica ne omoara. ;D
Caroline:
--- Citat din: micaela din Luni, 16 Aprilie 2012, 18:08 ---practica ne omoara. ;D
--- Terminare citat ---
Pai vezi c-ai ajuns la vorba mea?! ;D
Gunoiul nu dispare daca blamezi lumea in care exista gunoaie sau daca te faci cu superioritate ca acestea nu exista (aroganta asta se numeste "prosteala inteligentilor"), ci daca gasesti o solutie sa-l intelegi ca sa fii capabil sa-l reciclezi. ;)
micaela:
glumeam. da. am inteles ce vrei sa spui. una e conceptu', alta e punerea lui in practica. :)
da' tot trebuie inceput cu conceptu' si ala trebuie facut de cineva, nu? :buck2:
janeta:
http://www.formula-as.ro/2011/956/enigme-16/un-veteran-iese-la-raport-extraordinarele-dezvaluiri-ale-lui-robert-dean-13401
almi_gabi:
jani, mereu a existat controversa asta daca exista sau nu viata extrateresta, daca asculti ambele varianate parca le dai dreptate si unora si altora dar eu am o oarecare retinere si ma gandesc ca pana nu vad unul face to face parca nu-mi vine a crede ca ei colinda asa pe aici, vin si pleaca, mai dau cate o tura prin cine stie ce pustiu ???
probabil ca viata extraterestra exista dar mi se pare putin probabil ca daca aveau tehnica necesara sa ajunga pe aici mai stateau ei sa ne studieze si alte de'astea fara sa intervina, aterizau deja pe pamant
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă