Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (239/578) > >>

micaela:

--- Citat din: Caroline din Luni, 09 Aprilie 2012, 11:44 ---Cred ca titlul are trebui sa fie "Cum s-au adaptat romanii la o idee europeana conform nivelului lor de cultura." De data asta, parintii sunt iresponsabili aici, nu ministerul!  >:(

--- Terminare citat ---
Sunt de acord cu Guess. daca ai un copil inteligent, si ai ghinionul sa "apartii" de o scoala mediocra, cu un nivel scazut, faci orice sa-l muti la o scoala cu stacheta mult mai sus, care sa-l ajute sa evolueze conform potentialului lui. Eu am avut-o pe fetita la scoala "de langa casa", pana intr-a 5-a, cand am hotarat ca nu e bine sa o mai las aici, din multe puncte de vedere. nivelul la care se preda era destul de scazut, la sedintele cu parintii ma trezeam intr-o comunitate needucata, de mahala, agresiva, incluzand exemplare rome, de plecam bolnava... n-am vrut sa creasca intr-un astfel de mediu. a dat concurs si a intrat la una dintre cele mai bune scoli din Bucuresti, unde nu mai este in fruntea clasei, dar invata bine si are numai colegi de calitate. creste si se formeaza intr-un mediu educat, cu bun simt si preocupari de un anumit fel.
ce s-ar fi intamplat daca o lasam la scoala "de care apartinea"? nici nu vreau sa ma mai gandesc....

Caroline:
Mai, dragele mele, Guess si Mica, da' eu nu am zis ca toti parintii ar trebui sa-si duca copilul la scoala de cartier (de la noi din oras, de exemplu, parintii copiilor buni ii trimit la Sibiu si le platesc si internat, pentru exact motivele de care ziceti voi). Pe mine ma revolta cel mai tare idea iresponsabila de a face certificat de handicapat unui copil sanatos. Si daca vrea pe urma copilul sa mearga la un liceu care nu permite asta (de exemplu militar). Certificatul ala e precum cazierul, nu mai scapa de "pecetea" asta toata viata.  :-\

micaela:
asta da. certificat de handicapat nu, da' sa divorteze , iaca un minunat prilej.  ;D

Caroline:
 ;D

luciamanta:
Un subiect de actualitate... Idei pentru masa de sarbatoare in gradina.

http://casasigradina.magazinuldecase.ro/gradina-ta/idei-pentru-masa-de-sarbatoare-in-gradina-3847

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă